Ιταλία – Μακεδονία: δωρεάν πρόβλεψη (17/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Τρεις προβλέψεις για το Ιταλία – Μακεδονία

Η Ιταλία κερδίζει

Ιταλία – Μακεδονία αναμένεται να είναι ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι, με δύο ομάδες ικανές να δημιουργήσουν κινδύνους σε κάθε τομέα.

Η ιταλική ομάδα είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς σε αυτό το ματς, καθώς βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα.

Από την άλλη πλευρά, είναι απαραίτητο για τους “μπλε” να πάρουν αυτό το παιχνίδι, καθώς αυτή τη στιγμή έχουν αποκλειστεί από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οπότε είναι υψίστης σημασίας να πάρουν τρεις βαθμούς από τους τρεις.

Νίκη είναι συνώνυμο της δεύτερης θέσης. Αυτό ενισχύει την πρόβλεψη. Επιπλέον, η γηπεδούχος ομάδα έχει δύο εντός έδρας νίκες στο ενεργητικό της. Την ίδια στιγμή, η Μακεδονία έχει χάσει τα δύο από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Περισσότερα από 1.5 γκολ

Αυτό είναι ένα αλάνθαστο αποτέλεσμα που είναι πολύ πιθανό να επαληθευτεί. Δύο ομάδες των οποίων οι επιθετικοί παίκτες είναι ικανοί να πετύχουν γκολ κοντράρονται. Ιταλία 18η σε γκολ ανά παιχνίδι. Η ΠΓΔΜ βρίσκεται στην 33η θέση.

Αν και καταλαμβάνουν χαμηλότερη θέση, η πραγματικότητα του τοπικού πληθυσμού είναι πολύ διαφορετική από τις στατιστικές, καθώς έχουν πετύχει 11 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Αυτό δείχνει ότι η αποτελεσματικότητά τους μπροστά από το τέρμα έχει βελτιωθεί.

Έχουν κατά μέσο όρο 1,8 γκολ ή 11 γκολ σε έξι αγώνες. Έχουν πετύχει στόχο στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, συμπεριλαμβανομένου ενός στη νίκη επί της Μάλτας. Εκείνος ο αγώνας έληξε με 4-0. Εντός έδρας, έχουν σκοράρει επτά φορές.

Si Μακεδονία δεν μπορούν να ξεφύγουν από την πραγματικότητα των αντιπάλων τους, είναι επειδή βρίσκονται σε καλή στιγμή μπροστά στο τέρμα. Έχουν πέντε γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια τους.

Οι Red Lynx σκοράρουν κατά μέσο όρο 1,2 γκολ ανά αγώνα, ή επτά γκολ σε έξι αγώνες. Είναι η δεύτερη ομάδα με το χαμηλότερο σκορ στον όμιλο, αλλά είναι ικανή να σκοράρει γκολ. Έχουν πετύχει δύο γκολ σε τρεις εκτός έδρας αγώνες.

Επιπλέον, έχουν πετύχει τον στόχο τόσες φορές όσες και οι αντίπαλοί τους.

Η Ιταλία πέτυχε το πρώτο γκολ

Οι Ιταλοί χρειάζονται και τους τρεις βαθμούς, οπότε δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια σε αυτή τη μονομαχία, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το στατιστικό ότι έχουν ανοίξει το σκορ στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Σε αυτά τα παιχνίδια, έχουν κερδίσει τρία, έχουν φέρει μία ισοπαλία και έχουν χάσει μόλις μία φορά. Το στατιστικό αυτό το έχει πετύχει και στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Ιταλία – Μακεδονία Καλύτερες Προβλέψεις

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Ιταλία Μακεδονία προβλέψεις

Ιστορία Ιταλία – Μακεδονία

  • Μακεδονία 1-1 Ιταλία (09.09.23)
  • Ιταλία 0-1 Μακεδονία (24.03.22)
  • Ιταλία 1-1 Μακεδονία (06.10.17)
  • Μακεδονία 2-3 Ιταλία (09.10.16)

Τελευταία νέα από τις ομάδες

Όλα τα τελευταία νέα από το Euro 2024 :