Ιταλία – Ουκρανία [12/09]

Ιταλία – Ουκρανία: Προεπισκόπηση αγώνα

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας ξεκινάει δυναμικά τον σημερινό αγώνα με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA; EURO 2024 στην τρίτη θέση του ομίλου Γ. Οι Ιταλοί έχουν τέσσερις βαθμούςΟι Ιταλοί έχουν 4 βαθμούς, όσους και η Βόρεια Μακεδονία, μετά από 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Η ομάδα με προπονητή τον Luciano Spalletti έχασε 2-1 από την Αγγλία την πρώτη ημέρα του τουρνουά. Ωστόσο, οι Ατζούρι ανέκαμψαν γρήγορα και κέρδισαν τη Μάλτα με 2-0 και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Βόρεια Μακεδονία με 1-1.

Σε αντίθεση με την Ιταλία, η εθνική ομάδα της Ουκρανίας κέρδισε 2 αγώνες, έχασε 1 και έφερε 1 ισοπαλία.. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει 7 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου μαζί με την Αγγλία, την Ιταλία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μάλτα.

Στον πρώτο τους αγώνα, οι Ουκρανοί έχασαν από την Αγγλία με 2-0. Στους επόμενους αγώνες, νίκησε τη Βόρεια Μακεδονία με 3-2 και τη Μάλτα με το πιο μικρό σκορ. Στον τελευταίο τους αγώνα, έφεραν ισοπαλία με την Αγγλία με 1 γκολ διαφορά.

Σε αυτόν τον αγώνα, η εθνική ομάδα της Ιταλίας είναι το φαβορί για τη νίκη απέναντι στην Ουκρανία.

Ιταλία εναντίον Ουκρανίας

Ιταλία εθνική ομάδα

Η ιταλική ομάδα θα αγωνιστεί με σχηματισμό 4-3-3, το ίδιο τακτικό σχήμα που χρησιμοποιήθηκε και εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας.

Ξεκινάει με τους εξής παίκτες: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Φεντερίκο Ντιμάρκο, Αλεσάντρο Μπαστόνι, Τζιανλούκα Μαντσίνι, Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο, Σάντρο Τονάλι, Μπράιαν Κριστάντε, Νικολό Μπαρέλα, Ματία Ζακάνι, Τσίρο Ιμόμπιλε και Ματέο Πολιτάνο.

Από την άλλη πλευρά, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα μπορεί να υπολογίζει σε ολόκληρη την ομάδα του για την αναμέτρηση με την Ουκρανία, χωρίς να υπάρχουν τραυματίες ή προειδοποιημένοι παίκτες.

Ουκρανία εθνική ομάδα

Οι Ουκρανοί θα ξεκινήσουν με σχηματισμό 4-2-3-1.

Ξεκινάει: Gueorgui Bushchan, Yukhym Konoplya, Illya Zabarnyi, Mykola Matviyenko, Vitali Mykolenko, Oleksandr Zinchenko, Taras Stepanenko, Viktor Tsygankov, Heorhiy Sudakov, Mikhail Mudryk και Roman Yaremchuk.

Όπως και οι γηπεδούχοι, οι κιτρινομπλέ θα έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους χάρη στην απουσία τραυματισμών και προειδοποιήσεων.

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024