Ιταλία – ΠΓΔΜ : Σύνθεση ομάδας (17/11) – αποκλεισμός από το Euro

Ιταλία θα προσφέρει φιλοξενία στο Μακεδονία σε αυτόν τον προκριματικό αγώνα για το Euro 2024. Και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη και θα παρατάξουν τους καλύτερους παίκτες τους. Για αυτόν τον αγώνα, εδώ είναι οι Ιταλία – Μακεδονία επίσημη σύνθεση.

Ιταλία – Μακεδονία: Προεπισκόπηση αγώνα

Η Ιταλία και η ΠΓΔΜ συναντώνται στο Stadio Olimpico για την ένατη αγωνιστική του Γ’ ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Παρά τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, αναμένεται να είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, με γκολ και αρκετή πίεση, ειδικά από τους γηπεδούχους.

Η Les Bleus έχει ως στόχο να παλέψει για την είσοδό της στις προκριματικές θέσεις. Βρίσκονται σε καλή θέση επειδή έχουν τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Χρειάζονται αυτούς τους τρεις βαθμούς για να ανέβουν στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Ένα άλλο σημείο υπέρ τους είναι ότι έχουν καλή έδρα με έξι βαθμούς από εννέα. Ωστόσο, δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη τη θέση τους στην επόμενη ηπειρωτική διοργάνωση, αν και έχουν πολλές πιθανότητες να το κάνουν αν πάρουν τους τρεις βαθμούς από αυτό το ματς.

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας είναι τρίτη στον όμιλο με δέκα βαθμούς από τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Προέρχεται από την ήττα από την Αγγλία την τελευταία αγωνιστική της FIFA.

Στην άλλη πλευρά του γηπέδου, η ΠΓΔΜ εξακολουθεί να έχει φιλοδοξίες πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά δεν βασίζεται στον εαυτό της. Επιπλέον, η διαφορά τερμάτων αποτελεί μεγάλο πρόβλημα γι’ αυτούς.

Για να αρχίσουν να παίζουν τον ήρωα, πρέπει να κερδίσουν την Ιταλία και να πάρουν ένα αποτέλεσμα υπέρ τους σε άλλα παιχνίδια. Παρόλα αυτά, βρίσκονται σε θετικό κλίμα, επειδή έχουν κερδίσει τα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Δεν θα ήταν παράλογο οι Κόκκινοι Λύκοι να κάνουν την έκπληξη, δεδομένου ότι πήραν και τους τρεις βαθμούς στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι τους με την Ιταλία.

Βρίσκονται στην τέταρτη θέση με επτά βαθμούς από δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Σε αυτό το ματς, η Ιταλία είναι πιθανό να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Πιθανή σύνθεση Ιταλία – Μακεδονία

Ιταλία

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα ξεκινήσει με τον συνηθισμένο του σχηματισμό 4-3-3.

Ξεκινάει: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Φεντερίκο Ντιμάρκο, Αλεσάντρο Μπαστόνι, Φραντσέσκο Ακερμπί, Ματέο Νταρμιάν, Νταβίντε Φρατέζι, Τζορτζίνιο, Νικολό Μπαρέλα, Φεντερίκο Κιέζα, Τζιανλούκα Σκαμάκα, Ντομένικο Μπεράρντι.

Le Οι Ατζούρι έχουν πέντε απουσίες λόγω τραυματισμού: Alex Meret (δίδυμα), Bryan Cristante (μυώδης), Davide Calabria (μυώδης), Manuel Locatelli (σπασμένο πλευρό), Rafael Toloi (μυώδης).

Σε αναστολή: Giovanni Di Lorenzoέχει μόνο μια μονομαχία να δώσει.

Μακεδονία

Ο Μπλαγκόγια Μιλέφσκι θα ξεκινήσει με σχηματισμό 3-4-2-1, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε 3-4-3.

Στόλε Ντιμιτρίεφσκι, Γιόβαν Μάνεφ, Βισάρ Μούσλιου, Νίκολα Σεραφίμοφ, Στέφαν Ασκόφσκι, Αριτζάν Αντέμι, Γιάνι Ατανάσοφ, Εζγκιάν Αλιόσκι, Ένις Μπάρντι, Ελτζίφ Ελμάς, Αλεξάνταρ Τραϊκόφσκι.

Οι Red Lynx δεν έχουν να αναφέρουν τραυματισμούς.

Αποβλήθηκε: κανένας.