Καραμπάγκ – Λεβερκούζεν: δωρεάν πρόβλεψη (09/11) – Europa League

Τρεις προβλέψεις: Καραμπάγκ – Λεβερκούζεν

Νίκη της Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν ξεκινά ως φαβορί. Η γερμανική ομάδα έχει ήδη νικήσει την Καραμπάγκ με 5-1 πριν από δύο εβδομάδες. Η Λεβερκούζεν είναι τα αδιαμφισβήτητα αστέρια της Μπουντεσλίγκα. με 10 διαδοχικές νίκες και καμία ήττα. Είναι επίσης αήττητοι ηγέτες του Η’ ομίλου του Europa League.

Qarabag είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου H με έξι βαθμούς μετά από τρεις αγώνες. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν πραγματοποιεί σταθερές εμφανίσεις, κερδίζοντας δύο από τους τρεις αγώνες της μέχρι στιγμής. Ωστόσο, έχουν πετύχει μόλις τρία γκολ και έχουν δεχθεί πέντε στο Europa League.

Όσον αφορά τις επιδόσεις στο εγχώριο πρωτάθλημά τους, παραμένουν στη δεύτερη θέση με επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Ωστόσο, η αζέρικη ομάδα δεν έχει δώσει πολλά εντός έδρας παιχνίδια, οπότε το πλεονέκτημα έδρας δεν αποτελεί απαραίτητα το δυνατό της σημείο.

Η απίστευτη ικανότητα και απόδοση της Κούζεν, σε αντίθεση με τη μικτή απόδοση της Καραμπάγκ, καθιστά πολύ πιθανή τη νίκη των Γερμανών.

Over 2.5 γκολ

Στην τελευταία συνάντηση μεταξύ αυτών των δύο συλλόγων, Λεβερκούζεν κέρδισε με πέντε γκολ διαφορά. Αυτό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αν κοιτάξετε τα υπόλοιπα παιχνίδια της γερμανικής ομάδας στο Europa League. Οι 11 παίκτες της εταιρείας έχουν πετύχει περισσότερα από δύο γκολ στους δύο πρώτους γύρους του τουρνουά.

Τα στοιχεία αυτά υποδηλώνουν ότι οι Κούζενς θα επαναλάβουν την ενεργό επιθετική και πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ εναντίον της αζέρικης ομάδας.

Ο επιβήτορας του Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται σε μειονεκτική θέση απέναντι στους Γερμανούς. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο παιχνίδι, οι Αζέροι κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ την αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν. Η επιθετική ποιότητα της ομάδας σε αυτό το τουρνουά είναι αξιοσημείωτη, Πετυχαίνουν κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Εν ολίγοις, παρά τη διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο συλλόγων, είναι πολύ πιθανό το σκορ να ξεπεράσει τα τρία γκολ.

Η Λεβερκούζεν ανοίγει το σκορ

Οι 11 της εταιρείας άνοιξαν το σκορ στο στον πρώτο αγώνα με την Καραμπάγκ. Αυτή η ταχύτητα ήταν επίσης εμφανής στα δύο πρώτα παιχνίδια με τη Μόλντε και το Χέκχεν.

Η Λεβερκούζεν συμβαδίζει και στο εγχώριο πρωτάθλημα της. Αήττητος σύλλογος της Μπουντεσλίγκα συχνά σκοράρει πριν από το 26′ λεπτό. Επιπλέον, οι Γερμανοί σκοράρουν κατά μέσο όρο 1,8 γκολ ανά παιχνίδι σε αυτό το Europa League.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, είναι λογικό να πιστεύουμε ότι η Λεβερκούζεν θα ανοίξει το σκορ σε αυτό το ματς.

Qarabag Leverkusen προγνωστικά

Καλύτερες προβλέψεις : Καραμπάγκ – Λεβερκούζεν

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Hitorial Qarabab vs leverkusen

Οι δύο αυτές ομάδες συναντήθηκαν στον προηγούμενο γύρο του Europa League. Η Λεβερκούζεν κέρδισε εκείνη την αναμέτρηση.

  • Leverkusen 5-1 Qarabag (26-10-2022)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα τα τελευταία νέα του αγώνα :