Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δωρεάν προγνωστικά (08/11) – Champions League

Κοπεγχάγη Καλώς ήρθατε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από ένα πρώτο παιχνίδι που κράτησε όλες τις υποσχέσεις του. Διαβάστε όλα τα προβλέψεις Κοπενάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 3 προγνωστικά

Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Κοπεγχάγη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν συναντηθεί μόνο δύο φορές στην ιστορία τους και έχουν κερδίσει και τις δύο. οι Άγγλοι έχουν κερδίσει και τις δύο φορές. Οι Δανοί δεν έχουν κερδίσει ακόμα παιχνίδι στο Champions League και είναι τελευταίοι στον Α’ όμιλο.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ προέρχεται από νίκη στο δικό της τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Φούλαμ και είναι μεταξύ των οκτώ καλύτερων αγγλικών ομάδων της σεζόν. Χωρίς αμφιβολία, είναι το φαβορί για αυτό το παιχνίδι.

Μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοράρει

Η Κοπεγχάγη δεν έχει καταφέρει ποτέ να σκοράρει σε αγώνα με τη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα δεν έχει το ίδιο ρεκόρ σκοραρίσματος με τους “κόκκινους διαβόλους” και τα στατιστικά στοιχεία το αποδεικνύουν περίτρανα. Μόνο σε αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν πετύχει τα διπλάσια γκολ από τους Κόκκινους Διαβόλους.

Παρόλο που η σκανδιναβική ομάδα φαίνεται να έχει καλά στατιστικά στοιχεία, τα δεδομένα προέρχονται κυρίως από αγώνες του δανέζικου πρωταθλήματος και όχι από διεθνείς διοργανώσεις υψηλού κύρους, όπως το Champions League.

Κοπεγχάγη 0x1 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλοι οι αγώνες Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν λήξει με αυτό το αποτέλεσμα. Μην περιμένετε συντριβή Οι άνδρες του Ten Tag έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ στους τρεις τελευταίους αγώνες τους.

Αν και οι Βρετανοί κερδίζουν το head-to-head, το σκορ δεν θα είναι άνετο (0x1).

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις στην Unibet για αυτόν τον αγώνα :

Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

1.86

Μόνο μία ομάδα σκοράρει

2.10

Μάντσεστερ κερδίζει 0 -1

7.50

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Οι πιθανότητες μπορεί να ποικίλουν

Τελευταία Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο δύο φορές. Εδώ είναι τα αποτελέσματα:

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1×0 Κοπεγχάγη (24 Οκτωβρίου 2023)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1×0 Κοπεγχάγη (10 Αυγούστου 2020)