Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ομάδες (08/11) – Champions League

Κοπεγχάγη προσφέρει φιλοξενία σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα θελήσει επιτέλους να κερδίσει την αγγλική ομάδα. Διαβάστε όλα τα line-up Κοπενάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικό αγώνα

Και οι δύο ομάδες στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν πήραν τα αποτελέσματα που ήλπιζαν και έχασαν από τους Μπάγερν Μονάχου και Γαλατασαράι. Η κατάσταση του σκανδιναβικού συλλόγου είναι ακόμη λιγότερο ενθαρρυντική. Δεν έχουν κερδίσει τους τρεις τελευταίους αγώνες τους στο Champions League.

Τι λέει το ρεκόρ; Πρόκειται για δύο κορυφαίες ομάδες στα αντίστοιχα πρωταθλήματά τους, αλλά η μία είναι σαφώς ανώτερη από την άλλη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Κοπεγχάγη έχουν παίξει μόνο δύο φορές μεταξύ τους στο παρελθόν, και κάθε φορά ήταν η σειρά της άλλης. ήταν η ομάδα Ten Tag που βγήκε νικήτρια.

Όλες οι εταιρίες στοιχημάτων έδειχναν την αγγλική ομάδα να κερδίζει, αλλά η United ήταν αναξιόπιστη: ήταν βρίσκονται σχεδόν στη μέση της βαθμολογίας της Premier League. και έχουν κερδίσει μόλις μία φορά σε αυτή την προκριματική φάση του Champions League. Ωστόσο, κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Φούλαμ, αφού έχασε από τη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν έχουν επίσης υψηλό σκορ, οπότε μην περιμένετε ένα άνετο σκορ από αυτούς. Πρέπει να κερδίσουν αν θέλουν να βάλουν τον εαυτό τους στο δρόμο της πρόκρισης. Ακόμα κι αν θα δυσκολευτούν να κερδίσουν τους Βαυαρούς γίγαντες, αν κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν. θα μπορούσαν να περάσουν στη δεύτερη θέση του Α’ ομίλου.

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πιθανές ενδεκάδες

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με τον συνηθισμένο σχηματισμό 4-3-3.

Ξεκινάει: K. Grabara, P. Ankersen, D. Vavro, K. Diks, E. Jelert Kristensen, L. Lerager, R. Falk, O. Hojlund, R. Bardghji, A. Cornelius, E. Achouri.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει με σχηματισμό 4-2-3-1.

Τακτικοί παίκτες της πρώτης ομάδας: A. Onana, D. Dalot, J. Evans, H. Maguire, A. Wan-Bissaka, S. McTominay, C. Eriksen, A. Garnacho, B. Fernandes, A. Santos- R. Hojlund

Απόντες λόγω τραυματισμού: Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Casemiro, Amad Traore

Τα τελευταία νέα για το Champions League