Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ πρόβλεψη: 3 δωρεάν στοιχήματα [07/10]

La Premier League μας προσφέρει μια μεγάλη αντίθεση μεταξύ Crystal Palace και Nottingham Forest. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για αυτό το Σάββατο στο Selhurst Park από τις 18:00 ώρα Γαλλίας. Κάντε κλικ εδώ για όλα τα προβλέψεις Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ Φόρεστ.

Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ : 3 προγνωστικά

Διπλή ευκαιρία για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Για το παιχνίδι Crystal Palace – Nottingham Forest, ο επισκέπτης θα είναι ο νικητής. Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι “Αετοί” ήταν πάντα μπροστά τους στον βαθμολογικό πίνακα, σε τέτοιο βαθμό που η Νότιγχαμ έφτασε μόλις πέρυσι στην Premiership, ενώ η Πάλας παραμένει στην κατηγορία. από το 2014.

Η Πάλας και η Νότιγχαμ βρίσκονται στην 9η και 12η θέση της κατάταξης αυτή τη σεζόν. Οι Αετοί έχουν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες για 11 βαθμούς, ενώ οι Κόκκινοι έχουν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για 11 βαθμούς. 8 βαθμοί για την ομάδα τους.

Μέχρι στιγμής, και οι δύο είχαν μάλλον μέτρια αποτελέσματα. Από τα 10 πιο πρόσφατους αγώνες, Η Κρίσταλ Πάλας έχει κερδίσει πέντε, έχει φέρει δύο ισοπαλίες και έχει χάσει τρεις. Για τη Νότιγχαμ, ο απολογισμός είναι δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για αυτές τις δύο ομάδες, η Νότιγχαμ έχει το προβάδισμα. Ενώ η Κρίσταλ Πάλας έχει μόλις μία νίκη απέναντί της, οι “κόκκινοι” έχουν καταφέρει να πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες από ένα σύνολο εννέα αγώνων. Στις τελευταίες έξι συναντήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, η Νότιγχαμ έχει παραμείνει αήττητη.

Και οι δύο σκοράρουν

Παρά την ισοπαλία 1-1 στην τελευταία τους συνάντηση, οι δύο σύλλογοι μοιράζονται την ισοπαλία. παρόμοια στατιστικά στοιχεία για τα γκολ ανά αγώνα. Στην περίπτωση της Κρίσταλ Πάλας, ο μέσος όρος είναι 1,0, ενώ στην περίπτωση της Νότιγχαμ είναι 1,4. αναμενόμενα γκολ εναντίον, οι Αετοί με 9,8 και οι Κόκκινοι με 10,0.

Η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε ακόμα τρία παιχνίδια χωρίς να σκοράρει και η Νότιγχαμ μόλις μία φορά.

Επιπλέον, είναι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους που έχουν καταφέρει τις τρεις ισοπαλίες. Κατά τα άλλα, ο απολογισμός δείχνει ότι όταν η μία ομάδα έχει κερδίσει, η άλλη έχει χάσει. χωρίς να δεχτεί γκολ.

Περισσότερα από 1,5 γκολ

Αν υποθέσουμε ότι και οι δύο ομάδες σκοράρουν, ο αριθμός των τερμάτων δεν θα είναι τεράστιος. Από τη μία πλευρά, στο προηγούμενες συναντήσεις τους, υπήρχαν λίγες περιπτώσεις όπου ο ένας ή και οι δύο σκόραραν. περισσότερα από ένα γκολ. Η μόνη άλλη ομάδα που έχει πετύχει τρία γκολ σε ένα παιχνίδι είναι η Νότιγχαμ, και η τελευταία φορά ήταν το 2012.

Ενώ λοιπόν οι Αετοί έχουν το πλεονέκτημα όσον αφορά τον μέσο όρο κατοχής μπάλας (43,5%), οι Κόκκινοι ισορροπούν το 37,0% του μέσου όρου τους με εκείνο του 1,1 γκολ ανά παιχνίδι. Η Crystal Palace είναι πολύ κοντά με 1,0.

Ο μέσος όρος των σουτ στο στόχο της Νότιγχαμ είναι 3,0 ανά παιχνίδι, ενώ της Κρίσταλ Πάλας είναι 4,9. Ωστόσο, η ποσοστό των σουτ που καταλήγουν σε γκολ είναι 8,3% και 5,9% αντίστοιχα.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στον αγώνα; Εδώ είναι οι αποδόσεις της Unibet για τον αγώνα

Διπλή ευκαιρία για τη Νότιγχαμ 1.72
Οι δύο βαθμολογίες 1.98
Περισσότερα από 1.5 γκολ 1.43
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Τελευταίοι αγώνες Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ

  • Κρίσταλ Πάλας 1-1 Νότιγχαμ (28/05/2023)
  • Νότιγχαμ 1-0 Κρίσταλ Πάλας (12/11/2022)
  • Νότιγχαμ 1-0 Κρίσταλ Πάλας (19/07/2019)
  • Νότιγχαμ 2-2 Κρίσταλ Πάλας (29/12/2012)
  • Κρίσταλ Πάλας 1-1 Νότιγχαμ (18/09/2012)