Κροατία-Αρμενία: δωρεάν πρόβλεψη (21/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

3 προγνωστικά Κροατία – Αρμενία

Κροατία κερδίζει

Οι Κροάτες είναι το φαβορί του αγώνα χάρη στην ανωτερότητα της ομάδας τους απέναντι στους Αρμένιους. Η ομάδα με προπονητή τον Ζλάτκο Ντάλιτς έχει 13 βαθμούς από τα προκριματικά και μια νίκη θα μπορούσε να τους βάλει σε τροχιά για μια θέση στο Euro 2024. Γι’ αυτό η Κροατία πρέπει να βάλει τα δυνατά της αν θέλει να συμμετάσχει στην περιπέτεια της Γερμανίας 2024.

Στην πρόσφατη ιστορία των συναντήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, Κροατία κέρδισε έναν αγώνα και η Αρμενία δεν κέρδισε κανέναν. Υπήρξε επίσης μία ισοπαλία, σε φιλικό αγώνα το 2021. Για τα υπόλοιπα, μόνο η βαλκανική ομάδα κέρδισε 1-0 εκτός έδρας στο ίδιο τουρνουά.

Από την άλλη πλευρά, η Αρμενία δεν είναι σε μεγάλη φόρμα σε αυτά τα προκριματικά και είναι σαφώς κατώτερη από την Κροατία. Μάλιστα, η ομάδα που προπονεί ο Oleksandr Petrakov δεν έχει κερδίσει σε πέντε αγώνες σε αυτό το τουρνουά. Έχει μόλις οκτώ βαθμούς και έχει σχεδόν βγει από την κούρσα για την πρόκριση στο Euro της Γερμανίας 2024.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Η Κροατία είναι αμβλύς και η Αρμενία δέχεται πολλά γκολ, οπότε αυτή η πρόβλεψη έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί.

Από τη μία πλευράΟι παίκτες του Ζλάτκο Ντάλιτς πέτυχαν δώδεκα γκολ σε επτά αγώνες, δηλαδή κατά μέσο όρο σχεδόν δύο γκολ ανά αγώνα. Χάρη στην επιθετική δουλειά του Andrej Kramaric, οι Κροάτες έχουν πετύχει καλά αποτελέσματα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, με γκολ από τους επιθετικούς πρώτης γραμμής.

Ο τρόπος παιχνιδιού των Κροατών βασίζεται στα γκολ και την κάθετη. Χωρίς επίθεση δεν υπάρχει νίκη και αυτό το γνωρίζουν οι Βαλκάνιοι, γι’ αυτό και προσπαθούν πάντα να παίρνουν την επιθετική πρωτοβουλία στους αγώνες, από το κέντρο μέχρι την αντίπαλη περιοχή.

Από την άλλη πλευράΑρμενία δέχθηκε 10 γκολ που σημαίνει ότι δέχονται τουλάχιστον ένα γκολ ανά παιχνίδι. Ξεπερνά επίσης τον αριθμό των γκολ ανά παιχνίδι στην επίθεση, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το ματς μπορεί να τελειώσει με υψηλό σκορ ή τουλάχιστον με γκολ και από τις δύο πλευρές.

Kramaric σκοράρει

Ο καλύτερος Κροάτης επιθετικός αυτή τη στιγμή είναι ο Αντρέι Κράμαριτς. Ο 32χρονος παίκτης της Χόφενχαϊμ διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν του όσον αφορά τα γκολ. Στην Μπουντεσλίγκα, ο ίδιος έχει τέσσερα γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του με μέσο όρο βαθμολογίας 7,66.

Ομοίως, σε αυτά τα προσόντα, ο Κροάτης πέτυχε 4 γκολ σε 399 λεπτά συμμετοχής. Έχει επίσης ποσοστό σουτ στο στόχο πάνω από 50%.

Κροατία Αρμενία προβλέψεις

Καλύτερες προβλέψεις για Κροατία – Αρμενία

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Τελευταία παιχνίδια Κροατία – Αρμενία

  • Αρμενία 0-1 Κροατία (11.09.23)
  • Κροατία 1-1 Αρμενία (01.06.21)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Euro 2024 :