Κροατία – Αρμενία: Η σύνθεση της ομάδας (21/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Κροατία δεν έχει περιθώρια για λάθη αν θέλει να προκριθεί στο επόμενο Euro. Αντιμετωπίζει την Αρμενία σε έναν καθοριστικό αγώνα και θα θέλει να κερδίσει. Για αυτόν τον αγώνα, οι ειδικοί μας έχουν αναλύσει τα διάφορα Πιθανή ενδεκάδα Κροατία – Αρμενίαs.

Κροατία – Αρμενία: προεπισκόπηση αγώνα

The Ημέρα 10 του ομίλου D Τα προκριματικά του Euro 2024 ξεκινούν και η Κροατία θα επιδιώξει να προκριθεί στη Γερμανία σε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Αρμενία. Η ομάδα από την Ζλάτκο Ντάλιτς είναι το φαβορί από την αρχή, αλλά οι Αρμένιοι θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν το τουρνουά με υψηλούς στόχους. Θα είναι μια μάχη μεταξύ δύο ευρωπαϊκών ομάδων με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού.

Κροατία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 13 βαθμούς, μόλις δύο βαθμούς μπροστά από την Ουαλία που βρίσκεται στην τρίτη θέση. Μια νίκη για τους Κροάτες θα τους εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Παρά την κακή κατάσταση της Αρμενίας, η Κροατία έφτασε κοντά στην ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι χάρη στην απόδοση των παικτών του Πετράκοφ.

Την προηγούμενη αγωνιστική Η Κροατία νίκησε 2-0 τη Λετονία στην έδρα της σε μια από τις πιο δύσκολες μονομαχίες για την ομάδα του Ντάλιτς. Οι Λετονοί έκαναν σχεδόν αδύνατη τη ζωή των Βαλκάνιων, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν αλλά δυσκολεύτηκαν. Αν και τα γκολ μπήκαν νωρίς, το υπόλοιπο του αγώνα παίχτηκε σε κροατικό έδαφος.

Lovro Majer και Andrej Kramaric πέτυχε τα γκολ της Κροατίας, βάζοντας την ομάδα ενάμιση πόδι μακριά από τη Γερμανία 2024. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας βαθμός και να μην κερδίσει η Ουαλία το δικό της παιχνίδι.

Η Αρμενία, από την άλλη πλευρά, μαζεύει τους βαθμούς. οκτώ βαθμούς και βρίσκονται στην τέταρτη θέση. Οι Αρμένιοι δεν έχουν κερδίσει σε πέντε αγώνες σε αυτά τα προκριματικά, γεγονός που σημαίνει ότι αποκλείονται μαθηματικά και δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Αρμενίας χρονολογείται από τις 19 Ιουνίου 2023 εναντίον της Λετονίας. Σε αυτόν τον αγώνα, οι παίκτες του Πετράκοφ κέρδισαν χάρη σε ένα γκολ στο 90ο λεπτό. Το γκολ σημείωσε ο Tigran Berseghyan.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, Η Αρμενία έχει τράβηξε με ΟυαλίαΗ βρετανική ομάδα έχασε έτσι την ευκαιρία να πιάσει την Κροατία στους βαθμούς. Παρά τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματά της, η εθνική ομάδα αποτελεί αγκάθι για πολλά άλλα έθνη, όπως η Ουαλία και η Λετονία, που επιδιώκουν να προκριθούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Σύνθεση Κροατία – Αρμενία

Κροατία

Κάτοχοι : Dominik Liovakovic, Josip Stanisic, Josip Sutalo, Martin Erlic, Josko Gvardiol, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Andrej Kramaric, Lovro Majer, Ante Budimir, Luka Ivanusec.

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού: Nikola Vlasic, Mateo Kovacic και Josip Juranovic.

Αναστολή: /

Αρμενία

Πλήρη μέλη : Ognjen Cancarevic- Gorgy Harutyunyan, Varazdat Haroya, André Calisir, Nair Tiknizyan- Eduadr Spertsyan, Vahan Bichakhchyan, Ugochukwu Iwu- Artak Dashyan, Lucas Zelarayan, Grant-Leon Ranos.

Απόντες λόγω τραυματισμού: /

Απών λόγω αποβολής: /

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024