Κόμπος Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι: σύνθεση [04/10]

Λειψία αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι, την τελευταία νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των ομίλων. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη από τις 21:00 (ώρα Γαλλίας). Διαβάστε εδώ compos Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι.

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικό αγώνα

Η RB Λειψία πηγαίνει στον δεύτερο γύρο του Champions League ως πέμπτη στην Bundesliga με 13 βαθμούς. Οι Red Bulls σημείωσαν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Μάρκο Ρόουζ βρίσκεται στη δεύτερη θέση. πρώτη θέση στον όμιλο G. Η Λειψία πήρε τρεις βαθμούς, όπως και η Μάντσεστερ Σίτι, αφού νίκησε την Young Boys 1×3 την πρώτη ημέρα του τουρνουά.

Η Μάντσεστερ Σίτι, από την πλευρά της, μπαίνει σε αυτόν τον γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ως ηγέτης της Premier League με 18 βαθμούς. Επισκεφθείτε το Πολίτες κέρδισαν έξι παιχνίδια και έχασαν ένα.

Όπως και οι Γερμανοί, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κέρδισε από την αρχή του Champions League. Στην πρεμιέρα της νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 3×1. Ωστόσο, η Σίτι βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου μαζί με τη Λειψία,

Σε αυτή την περίπτωση, η ομάδα του Μάντσεστερ θα είναι το φαβορί για να διεκδικήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση.

Πιθανή ενδεκάδα Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι

RB Leipzig

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν 4-4-2 για να αναμετρηθούν με την Πολίτες. Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Janis Blaswich, Benjamin Henrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xavi Simons, Amadou Haidara, Xaver Schlager, Emil Forsberg, Loïs Openda και Yussuf Poulsen.

Willi Orbán (ρήξη του εξωτερικού συνδέσμου του γόνατος) και Bitshiabu El Chadaille (ρήξη έσω συνδέσμου στο γόνατο) θα χάσει τον αγώνα. Συμμετέχουν οι Kevin Kampl (τραυματισμός στο ισχίο), Timo Werner (τραυματισμός στην πλάτη) και Dani Olmo (τραυματισμός στο γόνατο).

Οι Ρεντ Μπουλς δεν έχουν κανέναν παίκτη τιμωρημένο για αυτή την αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Manchester City Football Club

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα παρατάξει έναν σχηματισμό 4-2-3-1 σε αυτό το παιχνίδι. Το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους Έντερσον Μοράις, Γιόσκο Γκβαρντιόλ, Ρούμπεν Ντίας, Μανουέλ Ακάντζι, Κάιλ Γουόκερ, Ρόντρι Ερνάντες, Ματέο Κόβατσιτς, Τζακ Γκρέαλις, Χουλιάν Αλβάρεζ, Φιλ Φόντεν και Έρλινγκ Χάαλαντ.

John Stones (προβλήματα στους μηρούς), Kevin De Bruyne (τραυματισμός στον προσαγωγό) και Zack Steffen (τραυματισμός στο γόνατο) θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού. Bernardo Silva είναι αμφίβολος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Η Σίτι δεν έχει επίσης έναν παίκτη που έχει προειδοποιηθεί για τον αγώνα με τη Λειψία.

Όλα τα τελευταία νέα για τη Μάντσεστερ Σίτι