Κόσοβο-Λευκορωσία: δωρεάν πρόβλεψη (21/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Τρεις προβλέψεις για το Κόσοβο – Λευκορωσία

Διπλή ευκαιρία για το Κόσοβο

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία στον αγώνα μεταξύ του Κοσσυφοπεδίου και της Λευκορωσίας για την 10η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Το Κοσσυφοπέδιο βρίσκεται στο τέταρτη θέση με 11 βαθμούς. Μετά από δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες από την έναρξη της διοργάνωσης. Η γηπεδούχος ομάδα έχει καλή πορεία στα τελευταία παιχνίδια. Έχουν κερδίσει δύο φορές στη σειρά.

Στον τελευταίο τους αγώνα, είχαν επίσης την ευκαιρία να πάρουν βαθμούς, με ένα 1-1 εναντίον της Ελβετίας.

Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη πλευρά, έχουν συγκεντρώσει εννέα βαθμούς μέχρι στιγμής. Αυτό τους φέρνει στην στην πέμπτη θέση του πίνακα πολύ κοντά στο Κοσσυφοπέδιο. Σε εννέα αγώνες που έδωσε, κέρδισε δύο, έφερε τρεις ισοπαλίες και έχασε τέσσερις.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Το Κόσοβο, με τους έντεκα βαθμούς του, έχει μέσο όρο 1 γκολ ανά αγώνα. Τα στατιστικά στοιχεία των γηπεδούχων δείχνουν ότι είναι πιο δυνατοί στο γήπεδό τους, οπότε θα εκμεταλλευτούν την υποστήριξη των φιλάθλων τους για να πετύχουν γκολ που θα τους επιτρέψουν να κερδίσουν. τουλάχιστον ισοπαλία.

Εν τω μεταξύ, Λευκορωσία, είναι τρεις μονάδες πίσω από το Κοσσυφοπέδιο και μέσο όρο 1,56 γκολ ανά παιχνίδι. Επομένως, η γηπεδούχος ομάδα θα είναι πιο εύκολο να πετύχει γκολ απέναντι στους αντιπάλους της. Οι δύο ομάδες έχουν παίξει μεταξύ τους μόνο μία φορά, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν. Αυτή είναι μια ευκαιρία για το Κοσσυφοπέδιο να εξιλεωθεί και να κερδίσει ξανά στην έδρα του.

Περισσότερα από 1,5 γκολ

Οι δύο ομάδες διατηρούν παρόμοιο μέσο όρο όσον αφορά τα γκολ. Το Κόσοβο σκοράρει 1.11 γκολ ανά παιχνίδι. Έχει πετύχει συνολικά 10 γκολ σε εννέα αγώνες στον Όμιλο Ι των προκριματικών του Euro 2024.

Οι Alban Ajdini και Muhamet Hyseni είναι οι επιθετικοί της ομάδας.

Από την πλευρά της, η Λευκορωσία έχει μέσο όρο 0,89 γκολ που δέχτηκαν ανά παιχνίδι. Είναι πιθανό οι φιλοξενούμενοι να μην καταλήξουν με άδεια δίχτυα.

Κοσσυφοπέδιο Λευκορωσία

Καλύτερες αποδόσεις για Κόσοβο – Λευκορωσία

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Κόσοβο – Λευκορωσία Ιστορία

Έχει υπάρξει μόνο μία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων. Η Λευκορωσία κέρδισε 2-1 στην έδρα της στις 19 Ιουνίου 2023.

Τελευταία νέα της ομάδας

Εδώ είναι τα τελευταία νέα για το Euro 2024: