Κύπρος-Ισπανία: πιθανές ενδεκάδες (16/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Κύπρος – Ισπανία

Η Κύπρος πηγαίνει σε αυτόν τον αγώνα για τα προκριματικά του EURO 2024 στην τελευταία θέση του Ομίλου Α. Η ομάδα του Τεμούρ Κετσμπάγια σημείωσε μηδέν βαθμούς. Δεν κέρδισε κανέναν από τους επτά αγώνες της στη διοργάνωση.

Οι Κύπριοι έχασαν από τη Σκωτία με 3-0 στον πρώτο αγώνα και 0-3 στον επαναληπτικό, και από τη Γεωργία με 1-2 και 4-0. Επίσης, σημειώνεταιs υπέστη επίσης δύο ήττες εναντίον της Νορβηγίας με 3-1 και 0-4 και ηττήθηκαν με 6-0 από την Ισπανία.

Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει καμία πιθανότητα να προκριθεί στο EURO 2024, αφού δεν έχει κερδίσει αγώνα πριν από αυτή την αγωνιστική. Ωστόσο, η Κύπρος ονειρεύεται να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό στον τελευταίο της αγώνα στο τουρνουά.

Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, η Ισπανία τα πηγαίνει καλά στη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση της UEFA. Η Λα Ρόχα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου Α με 15 βαθμούς, όσους και η Σκωτία, μετά από πέντε νίκες και μία ήττα.

Η ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε κέρδισε τη Νορβηγία με 3-0 και έχασε από τη Σκωτία με 2-0 στους δύο πρώτους αγώνες της. Στη συνέχεια κέρδισε τη Γεωργία με 1-7 και την Κύπρο με 6-0, νίκησε τη Σκωτία με 2-0 και τη Νορβηγία με 0-1.

Για το αυτόν τον αγώνα, η εθνική ομάδα της Ισπανίας είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Κύπρο.

Κύπρος Ισπανία Compos

Κύπρος vs. Ισπανία

Κύπρος εθνική ομάδα

Οι Κύπριοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 5-3-2.

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Α: Joel Mall, Νικόλας Ιωάννου, Έκτορας Κυπριανού, Άλεξ Γκόγκιτς, Ανδρέας Κάρο, Στέλιος Ανδρέου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Danilo Špoljarić, Ιωάννης Κούσουλος, Γρηγόρης Κάστανος και Δημήτρης Χριστοφή.

Ο Τεμούρ Κετσμπάγια, από την άλλη, θα έχει πλήρη αποστολή στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την Ισπανία, με κανέναν από τους παίκτες του να μην είναι τραυματίας ή προειδοποιημένος.

Εθνική Ισπανίας

Η La Roja θα επιλέξει σχηματισμό 4-3-3.

Οι βασικοί παίκτες θα είναι : Unai Simón, Dani Carvajal, David García, Íñigo Martínez, Alejandro Grimaldo, Fabián Ruiz, Rodri Hernández, Pablo Gavi, Mikel Oyarzabal, Álvaro Morata και Ferran Torres.

Όσον αφορά τους απόντες, ο Λουίς ντε λα Φουέντε θα αγωνιστεί χωρίς José Luis Gayá (τραυματισμένος). Η εθνική ομάδα της Ισπανίας δεν έχει τιμωρημένους παίκτες για αυτή τη φάση των προκριματικών του EURO 2024.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Euro 2024 :