Λάτσιο – Φέγενορντ: δωρεάν προγνωστικά (07/11) – Champions League

Τρεις προβλέψεις για το Λάτσιο – Φέγενορντ

Περισσότερα από δύο γκολ

Lazio κατά μέσο όρο 1,6 γκολ και 0,8 γκολ παθητικό στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια τους. Οι Αετοί έχουν πετύχει οκτώ γκολ και έχουν δεχθεί τέσσερα σε αυτά τα παιχνίδια.

Η Φέγενορντ, εν τω μεταξύ, έχει κατά μέσο όρο 2,2 γκολ και 1,2 δεχθέντα στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια τους. Η ομάδα του Arne Slot έχει πετύχει 11 γκολ και έχει δεχθεί έξι.

Οι Αετοί σκοράρουν 1,2 φορές όταν παίζουν με τη Λέσχη του Λαού. Ενώ η ομάδα του Ρότερνταμ σκοράρει 1,6 γκολ εναντίον της Λάτσιο.

Η Φέγενορντ ανοίγει το σκορ

Τόσο οι Ιταλοί όσο και οι Ολλανδοί έχουν προηγηθεί στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Ωστόσο, αναμένεται ότι ο Λαϊκός Όμιλος να πετύχει το πρώτο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον τρεις φορές κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αντίθεση με τη Λάτσιο, η οποία δεν έχει προηγηθεί σε κανένα από τα παιχνίδια που προηγήθηκαν μέχρι αυτή την αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Άρνε Σλότ έχουν κερδίσει δύο και χάσει ένα από τα παιχνίδια στα οποία έχουν ανοίξει το σκορ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Αετοί δεν έχουν προηγηθεί σε κανένα από τα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί μέχρι αυτή την αναμέτρηση. στιγμή σε αυτό το τουρνουά.

Και οι τρεις βαθμοί πάνε στο Ρότερνταμ

Η Λέσχη του Λαού πηγαίνει σε αυτή την αγωνιστική του Champions League με καλύτερο ρεκόρ από τη Λάτσιο. Ωστόσο, οι παίκτες του Ρότερνταμ γνωρίζουν ότι οι Ιταλοί δεν θα τους διευκολύνουν, καθώς οι “αετοί” χρειάζονται τη νίκη. για να περάσουν στον επόμενο γύρο.

Προς το παρόν, οι Ολλανδοί έχουν πέντε βαθμούς και ηγούνται του ομίλου Ε, τον οποίο μοιράζονται με τον Ατλέτικο Μαδρίτης, Λάτσιο και Σέλτικ.. Δεν θα θέλουν να χάσουν αυτή την ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους και να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Η Φέγενορντ νίκησε 3-1 τη Λάτσιο στο την προηγούμενη ημέρα. Τώρα είναι το φαβορί για να αντιμετωπίσει τους Eagles.

Λάτσιο Φέγενορντ progno

Καλύτερες προβλέψεις για Λάτσιο – Φέγενορντ

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Ιστορικό Αγώνα Λάτσιο – Φέγενορντ

  • Λάτσιο 1 – 0 Φέγενορντ (29/02/2000).
  • Feyenoord 0 – 0 Lazio (08/03/2000).
  • Lazio 4 – 2 Φέγενορντ (08/09/2022).
  • Feyenoord 1 – 0 Λάτσιο (03/11/2022).
  • Feyenoord 3 – 1 Λάτσιο (25/10/2023).

Νέα για το Champions League :