Λίβερπουλ – Τουλούζ: δωρεάν προγνωστικά και πρόγραμμα πρωταθλήματος Europa

3 Προγνωστικά Λίβερπουλ – Τουλούζ

Νίκη της Λίβερπουλ

Το παιχνίδι Λίβερπουλ – Τουλούζ αναμένεται να έχει ευνοϊκό σενάριο για τους γηπεδούχους, καθώς ζουν ένα καλύτερο παρόν στο εθνικό πρωτάθλημα. Λίβερπουλ είναι τέταρτη στην Premier League με 20 βαθμούς, ενώ η Τουλούζ είναι δέκατη στη Ligue 1 με μόλις 11 βαθμούς.

Οι Γάλλοι δυσκολεύονται να κερδίσουν αγώνες εκτός έδρας. Έχουν κερδίσει μόλις μία φορά σε τέσσερις εκτός έδρας αγώνες. Στο ντεμπούτο τους στην ΑΕΛ, μοιράστηκαν τους βαθμούς με την Union Saint Gilloise στο Βέλγιο.

Το αντίθετο ισχύει για Reds. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δυναμώνουν όλο και περισσότερο όταν παίζουν στο Άνφιλντ. Στην Premiership, είναι αήττητη στην έδρα της και στην UEL, τρέχει ένα τέλειο σερί. Είναι σε ένα σερί 14 αγώνες αήττητη σε αυτό το γήπεδο. Έτσι, είναι απίθανο οι αντίπαλοί μας να μπορέσουν να βάλουν τέλος σε αυτό το σερί.

Περισσότερα από 2.5 γκολ

Είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι θα υπάρξουν τρία γκολ ή περισσότερα, επειδή η Λίβερπουλ και η Τουλούζ έχουν αμφότερες καλό μέσο όρο τερμάτων στα αντίστοιχα πρωταθλήματά τους.

Από τη μία πλευρά Reds count 20 γκολ σημειώθηκαν και 9 γκολ δεχτήκαν, μέσος όρος 2,22 ανά παιχνίδι. Από την πλευρά τους, Οι Violets έχουν μέσο όρο 1,22 για 11 γκολ που πέτυχαν και 10 που δέχτηκαν.

Αυτή η αναλογία έχει επιτευχθεί σε τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της αγγλικής ομάδας, καθώς και σε δύο από τους αγώνες της γαλλικής ομάδας. Επομένως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτή η αναμέτρηση θα ξεπεράσει τα τρία γκολ.

Το γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι το αστέρι της ομάδας αυτή τη σεζόν, με επτά γκολ στο όνομά του. Στο UEL, πέτυχε ένα γκολ, οπότε υπάρχει περίπτωση να βελτιώσει αυτό το σύνολο σε αυτό το παιχνίδι με την Τουλούζ.

Ο Αιγύπτιος μπαίνει σε αυτό το ματς σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας σημειώσει back-to-back διπλά: ένα στο 2-2 με την Μπράιτον και άλλο ένα στο 2-0 νίκη επί της Έβερτον. Σύμφωνα με τα στατιστικά του, πετυχαίνει ένα γκολ κάθε 111 λεπτά.

Ενδιαφέρεστε για στοιχήματα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet για αυτό το παιχνίδι.

Νίκη της Λίβερπουλ 1.20
Περισσότερα από 2.5 γκολ 1.77
Το γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ 2.78
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Προβλέψεις Λίβερπουλ - Τουλούζη

Ιστορία της Λίβερπουλ και της Τουλούζης

Αυτές οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά μετά από 15 χρόνια απουσίας. Έχουν συναντηθεί δύο φορές στην ιστορία τους, και τις δύο φορές στον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ 2007/2008. Και στις δύο αναμετρήσεις επικράτησαν οι Κόκκινοι..

  • Λίβερπουλ 4-0 Τουλούζη (28/08/2007).
  • Τουλούζη 0-1 Λίβερπουλ (15/08/2007).

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πρωτάθλημα Europa :