Λίβερπουλ – Τουλούζ: Οι πιθανές ενδεκάδες και όλα τα τελευταία νέα για το πρωτάθλημα Ευρώπης!

Λίβερπουλ – Τουλούζ: Προγνωστικό αγώνα

Το “Άνφιλντ” φιλοξενεί το Λίβερπουλ-Τουλούζ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Λίβερπουλ και Τουλούζ συναντώνται στο Άνφιλντ μετά από 15 χρόνια. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο δύο φορές στην ιστορία τους και αυτή ήταν στα προκριματικά του Champions League. 2007/2008. Και τους δύο αγώνες κέρδισε η κόκκινη ομάδα.

Οι Άγγλοι έχουν τέλεια πορεία και είναι πρώτοι στον όμιλο Ε με έξι βαθμούς, δύο νίκες. Στον εναρκτήριο αγώνα, η Reds κέρδισε 1-3 εκτός έδρας εναντίον LASK στην Αυστρία και νίκησε την Union Saint Gilloise για τη 2η αγωνιστική. Προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Έβερτον στο ντέρμπι του Μέρσεϊ.

Από την πλευρά της, η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε δεύτερη θέση στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς, χάρη στη νίκη με 1-0 επί της LASK και ένα 1-1 ισοπαλία με την Union Saint Gilloise. Πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Stade Reims.

Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι τέταρτη στην Premier League, ενώ Οι Βιολέτες είναι δέκατοι στη Ligue 1.

Όσον αφορά την Λίβερπουλ εναντίον γαλλικών ομάδων, έπαιξαν εναντίον δέκα διαφορετικούς αντιπάλους. Τα αρχεία δείχνουν 33 αγώνες που διεξήχθησαν, 18 νίκες, τρεις ισοπαλίες και 14 ήττες.

Η TFC έχει αντιμετωπίσει μόνο τρεις αγγλικούς συλλόγους στην ιστορία της: Λίβερπουλ, Νόριτς Σίτι και Κρίσταλ Πάλας. Καμία νίκη και καμία ισοπαλία. Από τους πέντε αγώνες που έχουν διεξαχθεί, έχουν χάσει πάντα.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο Λίβερπουλ – Τουλούζ; Le προγνωστικά στοιχήματος είναι υπέρ της νίκης της γηπεδούχου ομάδας.

Λιβ Τουλούζ σύνθεση

Πιθανές ενδεκάδες Λίβερπουλ – Τουλούζη

Λίβερπουλ

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα μπει στο γήπεδο με ένα 4-3-3.

Ξεκινώντας XI Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Curtis Jones, Alexis Mac Allister, Ryan Gravenberch, Mohamed Salah, Darwin Nunez και Luis Diaz.

Απουσίαζαν λόγω τραυματισμού: Andrew Robertson, Cody Gakpo, Stefan Bajcetic και Thiago Alcántara

Η Λίβερπουλ δεν έχει τιμωρίες.

Τουλούζη

Η ομάδα του Κάρλες Μαρτίνεθ θα ξεκινήσει με ένα 4-4-2.

Αρχική εκπαίδευση: Guillaume Restes, Kévin Keben Biakolo, Logan Costa, Rasmus Nicolaisen, Gabriel Suazo, Stijn Spierings, Vincent Sierro, Cristian Cásseres Jr, Aron Donnum, Thijs Dallinga και César Gelabert.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Ibrahim Cissoko, Oliver Zandén και Zakaria Aboukhlal.

Η Τουλούζ δεν έχει επίσης απουσίες λόγω τιμωρίας.

Εδώ είναι τα τελευταία νέα για το Europa League: