Λεμεσός-Μπέτις: δωρεάν πρόβλεψη και τελευταία νέα για το Europa League!

Τρεις προβλέψεις για το Λεμεσός – Μπέτις

Διπλή ευκαιρία για τη Λεμεσό

Το παιχνίδι Λεμεσού – Μπέτις θα κρίνει τον πρωτοπόρο της Europa League Group C. Αν και όλες οι ομάδες έχουν τρεις βαθμούς, ο Άρης είναι το φαβορί σε αυτό το μεταξύ τους παιχνίδι.

Στον τελευταίο του αγώνα σε αυτή τη διοργάνωση, ο νίκησε τη Ρέιντζερς με 2-1. Επίσης, κέρδισε δύο συνεχόμενους αγώνες στην κορυφαία κατηγορία της Κύπρου, με 2-0 και 2-3.

Το να παίζεις στην έδρα σου σημαίνει επίσης ένα πλεονέκτημα για τον Άρη. Από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, τα τρία έχουν λήξει με νίκη και το ένα με ισοπαλία.

Αν και έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών με τους αντιπάλους της, η φόρμα της είναι πολύ καλύτερη από αυτή των αντιπάλων της. Δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν καθαρό φύλλο αγώνα από την 1η Οκτωβρίου στη LaLiga και έχουν χάσει τον πρώτο της αγώνα εκτός έδρας στο Europa League.

Η Λεμεσός, ωστόσο, δυσκολεύτηκε αμυντικά και Μπέτις τείνουν να φέρνουν ισοπαλία. Πράγματι, οι τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες των Ισπανών έχουν λήξει ισόπαλοι 1-1. Έτσι, ενώ η νίκη της Τσιπρούτα είναι πιθανή, η ισοπαλία της τελευταίας στιγμής είναι επίσης μια πιθανότητα.

Και οι δύο σκοράρουν

Η Λεμεσός είναι η δεύτερη ομάδα με τα περισσότερα γκολ στο εγχώριο πρωτάθλημα και στο Europa League, με 17 και 4 γκολ αντίστοιχα. Ωστόσο, η ομάδα του Σπιλέφσκι δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα, δεχόμενη τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι.

Σε έξι αγώνες, έχει καταφέρει να κρατήσει άδειο το τέρμα της μόνο απέναντι σε μια ομάδα της στον πάτο του πίνακα του πρωταθλήματός τους.

Η Μπέτις έχει επίσης μια αρκετά κακή διαφορά τερμάτων. Στη LaLiga, η πέτυχαν 14 γκολ και δέχτηκαν 12. Στο Europa League, έχει κερδίσει δύο και έχει χάσει δύο. Ο τελευταίος αγώνας του χωρίς να δεχθεί γκολ χρονολογείται πριν από τρία χρόνια.

Λόγω των προβλημάτων άμυνας, και οι δύο ομάδες είναι βέβαιο ότι θα πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ σε αυτό το παιχνίδι.

Γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Αυτή η πρόβλεψη επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια του τρεις τελευταίους αγώνες Λεμεσός στην πρώτη κατηγορία. Στον τελευταίο της αγώνα, σημείωσε τα δύο νικητήρια γκολ στο 4′ και στο 25′. Στο Europa League, άνοιξαν το σκορ απέναντι στη Ρέιντζερς στο 9′..

Ομοίως, η Μπέτις άνοιξε το σκορ εναντίον της Getafe στο πρώτο λεπτό και εναντίον της Αλαβές στο 32′. Κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, σκόραρε στο 9′ και δέχθηκε γκολ στο 3′.

Είναι βέβαιο ότι και οι δύο σύλλογοι θα θελήσουν να κοιτάξουν να πάρουν το πλεονέκτημα από την αρχή του αγώνα. Έτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σημειωθεί γκολ στα πρώτα 45′ λεπτά.

Ενδιαφέρεστε για στοιχήματα; Εδώ είναι οι καλύτερες αποδόσεις της Unibet για τον αγώνα:

Διπλή ευκαιρία για τη Λεμεσό 1.91
Γκολ στο πρώτο ημίχρονο 1.34
Και οι δύο βαθμολογίες 1.66
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Λεμεσός Μπέτις πρόβλεψη

Λεμεσός – Μπέτις : Τελευταίοι αγώνες

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες, οπότε μην το χάσετε!

Λεμεσός – Μπέτις: Τελευταία νέα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Europa League :