Λετονία – Κροατία: Δωρεάν πρόβλεψη (18/11) – Προκριματικά Euro 2024

The Latvia αναμετράται με την τρομερή Κροατία ως προοίμιο της Προκριματικά Euro 2024. Και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να δοκιμάσουν τους καλύτερους παίκτες τους. Έτσι, αυτό είναι το σύνθετα Λετονία – Κροατία.

Τρεις προβλέψεις για το Λετονία – Κροατία

Νίκη της Κροατίας

Επισκεφθείτε το Οι συμπαίκτες του Modric επιστρέφουν από ένα την περασμένη εβδομάδα εναντίον της Ουαλίας στο πλαίσιο της προκριματικής εκστρατείας της Γερμανίας για το Euro 2024. Το γκολ από Mario Pasalic στο 70ο λεπτό δεν ήταν αρκετός για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες των Ουαλών. Αυτή είναι η Δεύτερη ήττα στη σειρά στους τελευταίους πέντε αγώνες τους. Δεν είχαν καλή προκριματική διπλή αγωνιστική.

Οι προοπτικές αυτού του αγώνα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικές. Μια νίκη απέναντι στην τελευταία ομάδα του ομίλου θα μπορούσε να τους βάλει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Η Κροατία είναι τρίτη με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στους 10 βαθμούς. Έχουν διαφορά τερμάτων +6 με 10 γκολ που έχουν σημειωθεί και 4 που έχουν δεχθεί.

Η Λιθουανία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, έχουν κερδίσει μόλις μία φορά. 2×0 εναντίον της Αρμενίας εντός έδρας και τέσσερις ήττες. Η πιο ηχηρή από αυτές ήταν η ήττα με 5-0 από την Κροατία επί βαλκανικού εδάφους. Δεν έχουν ουσιαστικά καμία πιθανότητα να προκριθούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Περισσότερα από 2,5 γκολ για την Κροατία

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο οι Κροάτες θα έχουν πολλά γκολ υπέρ τους. Οι δύο ομάδες παίζουν τελείως διαφορετικά παιχνίδια και στα δύο τελευταία παιχνίδια τους έμειναν στην ισοπαλία, Η Κροατία ήταν ανώτερη στον πίνακα των σκόρερ και με πολύ κύρος απέναντι σε μια ομάδα που δεν έδειξε πολλές αντιξοότητες.

Οι σκακιστές έχουν πετύχει έξι γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Απέναντι στη Λιθουανία σκόραραν 10 φορές στους προηγούμενους αγώνες τους, εντός και εκτός έδρας, και πάντα στα προκριματικά του Euro.

Γκολ του Λούκα Μόντριτς

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει την ευκαιρία να βρει δίχτυα με την εθνική του ομάδα. Τα τελευταία του γκολ τα πέτυχε από το σημείο του πέναλτι, οπότε θα μπορούσε να κάνει και πάλι το ίδιο. Το τελευταίο του γκολ ήρθε στο UEFA Nations League εναντίον της Ολλανδίας, από το σημείο του πέναλτι.

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις στην Unibet για αυτόν τον αγώνα :

Κροατία νίκη

1.11

Περισσότερα από 2.5 γκολ για την Κροατία

1.60

Το γκολ του Λούκα Μόντριτς

2.90

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Τελευταία παιχνίδια Λετονία – Κροατία

Η μοναδική φορά που οι δύο ομάδες έχουν παίξει επίσημα μεταξύ τους ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο αγώνας ήταν προκριματικός αγώνας για το Euro. Εκείνη την ημέρα, οι Κροάτες κέρδισαν με 5-0.

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024