Λευκορωσία – Ρουμανία πρόβλεψη: 3 δωρεάν στοιχήματα [12/10]

3 Προβλέψεις για Λευκορωσία – Ρουμανία

Οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν το 1ο ημίχρονο

Το επισκέπτες είναι φαβορί για τη νίκη στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα Λευκορωσία – Ρουμανία. Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει κατά μέσο όρο μόλις 0,2 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ενώ η ομάδα που δεν παίζει στην έδρα της έχει ξεπεράσει το εμπόδιο. Έχουν σκοράρει κατά μέσο όρο 0,6 στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι..

Γι’ αυτό και οι δύο θα πρέπει να λάβουν μέσο όρο 0.8 goal στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

L’Εθνική ομάδα Λευκορωσίας δεν ήταν τόσο αποτελεσματική στις προσπάθειές της να ανοίξει το σκορ στους πρόσφατους αγώνες. Κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε ένα μόνο από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους. Ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ανοίξει το σκορ σε δύο από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους.

1.5 γκολ ή περισσότερα

Η Λευκορωσία πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι με μέσο όρο 0.8 γκολ στα τελευταία πέντε προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Ρουμανία, από την πλευρά της, έχει μέσο όρο 1,4.

Για το λόγο αυτό, μεταξύ Λευκορωσίας και Ρουμανίας, εκτιμάται ότι ο μέσος όρος των 2,2 γκολ στο τέλος του αγώνα είναι πιθανόν.

Ο επισκέπτης επιβάλλεται

Οι φιλοξενούμενοι φεύγουν με τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση στο γήπεδο Μεγέρι Ούτι. Στις τελευταίες έξι συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, η Λευκορωσία δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Ρουμανία και έχουν υπάρξει δύο ισοπαλίες. Η διαφορά τερμάτων είναι 15-8 και οι Ρουμάνοι έχουν κερδίσει.

Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει μόλις ένα ματς, έχουν φέρει άλλη μία ισοπαλία και έχουν κερδίσει δύο. έχουν χάσει τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Βρίσκονται στην τέταρτη θέση των πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, η φιλοξενούμενη ομάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Έχει τρεις ισοπαλίες και δεν έχει χάσει κανένα από τα τελευταία παιχνίδια της.

Επιπλέον, η ομάδα της Λευκορωσίας σκόραρε 0,8 γκολ στην έδρα της στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη Ρουμανία, η οποία έχει εκπλήξει τους πάντες σκοράροντας κατά μέσο όρο 2 γκολ στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet για αυτές τις προβλέψεις.

Η Ρουμανία κερδίζει στο πρώτο ημίχρονο 2.20
1.5 γκολ ή περισσότερα 1.40
Η εθνική ομάδα της Ρουμανίας κερδίζει 1.57
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Λευκορωσία Ρουμανία συμβουλές

Λευκορωσία – Ρουμανία ιστορία

Αυτοί οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί αρκετές φορές σε αγώνες Euro και διεθνή φιλικά. Τα αποτελέσματα των τελευταίων πέντε συναντήσεων έχουν ως εξής:

  • Ρουμανία 2-1 Λευκορωσία (28 Μαρτίου 2023).
  • Ρουμανία 5-3 Λευκορωσία (11 Νοεμβρίου 2020).
  • Ρουμανία 2-2 Λευκορωσία (7 Οκτωβρίου 2011).
  • Λευκορωσία 0-0 Ρουμανία (7 Σεπτεμβρίου 2010).
  • Λευκορωσία 1-3 Ρουμανία (8 Σεπτεμβρίου 2007).

Τελευταία νέα από τις ομάδες

Euro news :