Λιχτενστάιν-Πορτογαλία: δωρεάν πρόβλεψη (16/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Τρεις προβλέψεις Λιχτενστάιν – Πορτογαλία

Περισσότερα από τρία γκολ

Η εθνική ομάδα του Λιχτενστάιν πέτυχε 0,1 γκολ κατά μέσο όρο και 3,1 δεχθέντα σε οκτώ προκριματικούς αγώνες για το EURO 2024. Οι Bleu et Rouge μετέτρεψαν μόλις μία φορά, αλλά δέχθηκαν 25 γκολ σε αυτούς τους αγώνες.

Σε αντίθεση με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, η οποία έχει μέσο όρο 4 γκολ και μόλις 0,3 γκολ που δέχεται σε οκτώ αγώνες σε αυτά τα προκριματικά. Έχουν σημειώσει 32 γκολ και έχουν δεχθεί άλλα τρία σε αυτή τη διοργάνωση.

Από την άλλη πλευρά, η αναμέτρηση μεταξύ Λιχτενστάιν και η Πορτογαλία έχουν μέσο όρο 4,4 γκολ ανά παιχνίδι. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε ότι η μονομαχία θα τελειώσει με περισσότερα από τρία γκολ.

Η Πορτογαλία σκοράρει πρώτη

Η εθνική ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προηγήθηκε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο του των οκτώ αγώνων που έχουν παίξει σε αυτό το τουρνουά. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν έχουν ανοίξει το σκορ σε κανέναν από τους οκτώ αγώνες που έχουν δώσει στη σημαντικότερη διεθνή διοργάνωση της UEFA.

Η Πορτογαλία έχει κερδίσει κάθε φορά που έχει παίξει. πέτυχε το πρώτο γκολ. Οι Πορτογάλοι έχουν επίσης προηγηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους με το Λιχτενστάιν, κερδίζοντας και τα τέσσερα.

Η Πορτογαλία νίκησε τους μπλε και τους κόκκινους

Οι Λουζιτανοί είναι έχουν ήδη προκριθεί για το EURO 2024 μετά το σκοράρισμα 24 πόντους για οκτώ νίκες. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να διευρύνουν το προβάδισμά τους στον όμιλο J, ο οποίος περιλαμβάνει τη Σλοβακία, το Λουξεμβούργο, την Ισλανδία, τη Βοσνία και το Λιχτενστάιν, και η νίκη θα είναι απαραίτητη.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα επιδιώξει να βελτιώσει το ρεκόρ της απέναντι στο Λιχτενστάιν. Οι Πορτογάλοι δεν έχουν χάσει ποτέ από τους κυανέρυθρους, από το την πρώτη τους συνάντηση το 1994.

Η Πορτογαλία προέρχεται από θρίαμβο 0-5 επί της Βοσνίας. Θα περιμέναμε όχι λιγότερο από ένασυντριπτική νίκη για τους Λουζιτανούς εναντίον του Λιχτενστάιν.

Λιχτενστάιν Πορτογαλία πρόβλεψη

Καλύτερες προβλέψεις για Λιχτενστάιν – Πορτογαλία

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Τελευταία παιχνίδια Λιχτενστάιν – Πορτογαλία

  • Πορτογαλία 4-0 Λιχτενστάιν (23.03.23)
  • Λιχτενστάιν 0-3 Πορτογαλία (12.08.09)
  • Πορτογαλία 2-1 Λιχτενστάιν (08.10.05)
  • Λιχτενστάιν 2-2 Πορτογαλία (09.10.04)
  • Πορτογαλία 8-0 Λιχτενστάιν (09.06.99)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Euro 2024 :