Λιχτενστάιν-Πορτογαλία: πιθανές ενδεκάδες (16/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Προεπισκόπηση Λιχτενστάιν – Πορτογαλία

Η εθνική ομάδα του Λιχτενστάιν πηγαίνει σε αυτόν τον προκριματικό αγώνα για το EURO 2024 στην τελευταία θέση του ομίλου J. Η γηπεδούχος ομάδα δεν έχει ούτε βαθμούς ούτε νίκες. σε κανέναν από τους οκτώ αγώνες της σε αυτό το τουρνουά.

Το Λιχτενστάιν έχασε με 4-0 από την Πορτογαλία, Ισλανδία 0-7 και κατά του Λουξεμβούργου με 2-0, στους πρώτους αγώνες. Στη συνέχεια έχασαν από τη Σλοβακία με 0-1 και με 3-0, από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 2-1 και με 0-2, και ήταν ηττήθηκε από την Ισλανδία με 4-0.

Με αυτόν τον τρόπο, οι ντόπιοι δεν έχουν καμία πιθανότητα να προκριθούν για το EURO 2024. Ωστόσο, το Λιχτενστάιν θα ελπίζει να ανταποκριθεί στην πρόκληση απέναντι στην Πορτογαλία, αν και γνωρίζει ότι δεν θα είναι εύκολο.

Σε αντίθεση με την τρέχουσα φόρμα του Λιχτενστάιν, η Πορτογαλία δεν μπορεί να σε καλύτερη κατάσταση σε αυτόν τον προκριματικό αγώνα. Οι Λουζιτανοί έχουν τέλειο ρεκόρ… κερδίζοντας και τους οκτώ αγώνες τους στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες νίκησε το Λιχτενστάιν με 4-0. Κέρδισαν το Λουξεμβούργο με 0-6 και 9-0 και τη Βοσνία με 3-0. Νίκησαν επίσης την Ισλανδία 0-1, τη Σλοβακία 0-1 και 3-2 και συνέτριψαν τη Βοσνία 0-5 στον επαναληπτικό.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην επόμενη διοργάνωση της εμβληματικής διοργάνωσης της UEFA. Ωστόσο, θα επιδιώξουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους στο τουρνουά. Η Πορτογαλία είναι φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στο Λιχτενστάιν.

Compos Λιχτενστάιν Πορτογαλία

Ομάδες που πρέπει να παρακολουθήσετε: Λιχτενστάιν – Πορτογαλία

Λιχτενστάιν

Οι γηπεδούχοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με ένα 3-5-2.

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από Benjamin Büchel, Lars Traber, Sandro Wieser, Martin Marxer, Maximilian Göppel, Aron Sele, Marcel Büchel, Simon Lüchinger, Livio Meier, Julien Hasler και Dennis Salanović.

Οι κυανέρυθροι και οι ερυθρόλευκοι θα έχουν όλη την ενδεκάδα τους στη διάθεσή τους για αυτή την αγωνιστική, χωρίς να υπάρχουν τραυματίες ή προειδοποιημένοι παίκτες.

Πορτογαλία

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνες είναι έτοιμος να παρατάξει μια νέα ομάδα 3-4-3.

Η αρχική ομάδα θα αποτελείται από Diogo Costa, António Silva, Rúben Dias, Danilo Pereira, Diogo Dalot, João Palhinha, Bruno Fernandes, João Cancelo, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo και Rafael Leão.

Όσον αφορά τις απουσίες, οι Πορτογάλοι θα έχουν στη διάθεσή τους όλους τους παίκτες που κλήθηκαν για τη διεθνή διακοπή, χωρίς κανένας από αυτούς να είναι τραυματίας ή τιμωρημένος.

Τελευταία νέα της ομάδας

Ενημερωθείτε για τα νέα του Euro 2024: