Λουξεμβούργο – Βοσνία: Δωρεάν πρόβλεψη (16/11) – Προκριματικά Euro 2024

The Λουξεμβούργο και το Βοσνία-Ερζεγοβίνη συναντώνται αυτή την Πέμπτη σε έναν αποφασιστικό αγώνα. Ο αγώνας χρησιμεύει ως Προκριματικά Euro 2024Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20:45 και μπορείτε να βρείτε τα προγνωστικά μας για το Λουξεμβούργο – Βοσνία Ερζεγοβίνη εδώ.

Τρεις προβλέψεις για το Λουξεμβούργο – Βοσνία

Νίκη της Βοσνίας

Η εθνική ομάδα της Βοσνίας θέλει να ανταποκριθεί στην πρόκληση μετά την ήττα από την Πορτογαλία στα προκριματικά του Euro. Η ομάδα της Βοσνίας και οι οπαδοί της θα ελπίζουν σε καλύτερη απόδοση σε αυτόν τον αγώνα.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: Βοσνία έχει πετύχει γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η άμυνα της Βοσνίας μπορεί να βελτιωθεί.

Το Λουξεμβούργο, από την πλευρά του, θα επιδιώξει να βελτιώσει τις επιδόσεις του. μετά την ήττα στον τελευταίο αγώνα από τη Σλοβακία (0-1) στα προκριματικά του Euro.

Λιγότερα από 2,5 γκολ

Στα τελευταία έξι παιχνίδια τους, σημειώθηκαν συνολικά 20 γκολ από τις δύο ομάδες. (μέσος όρος 3,33 γκολ ανά αγώνα), εκ των οποίων τα οκτώ σημειώθηκαν από το Λουξεμβούργο.

Επιπλέον, αν εξετάσουμε τις προηγούμενες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων από τις 3 Σεπτεμβρίου 2010, το Λουξεμβούργο έχει κερδίσει έναν από αυτούς τους αγώνες και η Βοσνία έχει κερδίσει τέσσερις.με καμία ισοπαλία.

Συνολικά, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα 14 γκολ σημειώθηκαν μεταξύ των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου με 2 γκολ για το Λουξεμβούργο και 12 για τη Βοσνία. Αυτό δίνει έναν μέσο όρο 2,5 γκολ ανά αγώνα.

Ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος μεταξύ αυτών των δύο ομάδων διεξήχθη την τέταρτη ημέρα των προκριματικών του Euro, στις 20 Ιουνίου, και έληξε με νίκη της Βοσνίας επί του Λουξεμβούργου με 0-2.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν: όχι

Το Λουξεμβούργο προέρχεται από ένα παιχνίδι με τη Σλοβακία χωρίς να σκοράρει. Έτσι, παρά την διαλείπουσα απόδοση, η Βοσνία ευνοείται από τα στατιστικά στοιχεία.

Μην περιμένετε λοιπόν κάποιο γκολ από τη μικρή ευρωπαϊκή χώρα.

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις στην Unibet για αυτόν τον αγώνα:

Νίκη της Βοσνίας

2.95

Λιγότερα από 2.5 γκολ συνολικά

1.81

Και οι δύο ομάδες αποτυγχάνουν να σκοράρουν

2.00

(*) Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Προηγούμενοι αγώνες Λουξεμβούργο – Βοσνία

  • Βοσνία-Ερζεγοβίνη vs Λουξεμβούργο = 2 – 0 ( 26/06/2023)
  • Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Λουξεμβούργο = 1 – 0 (29/03/2022)

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024