Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατάσαραϊ πρόβλεψη: 3 δωρεάν στοιχήματα [03/10]

Τρία προγνωστικά για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι

Νίκη εντός έδρας

Παρόλο που η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ πέτυχε το πιο αδύναμο ξεκίνημα σε μια σεζόν εδώ και χρόνια, it αξίζει να έχουμε κατά νου ότι θα παίξουν στο Old Trafford και ότι θα είναι έχουν μια ιεραρχία γραμμή προς γραμμή που ξεπερνά εκείνη των Τούρκων.

Επιπλέον, οι φορές που έχουν αντιμετωπίσει τους αντιπάλους τους την ημέρα, έχασαν μόνο μία φορά σε επτά αγώνες. Οι αγώνες αυτοί αποτελούνταν από τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Η Γαλατασαράι, εν τω μεταξύ, βρίσκεται προς το παρόν πίσω από τη Φενέρμπαχτσε στο πρωτάθλημα και έχασε την πρώτη της ευκαιρία για νίκη με τοπλεονέκτημα έδρας στην πρεμιέρα, μετά την ισοπαλία με την ομάδα της Κοπεγχάγης.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Ένας από τους λόγους για την αποτυχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν η η έλλειψη αμυντικής σταθερότητας. Έχει δεχθεί έντεκα γκολ στην Premier League και έχει αρνητική διαφορά τερμάτων -4. Επιπλέον, στο ντεμπούτο της στο Champions League, έχει μόλις φιλοξενήσει τέσσερα γκολ από την Bayern Munich.

Αξίζει επίσης να επισημανθεί η σημαντικοί τραυματισμοί που επηρέασαν την ομάδα. Ο Ραφαέλ Βαράν ήταν ο πρώτος που επλήγη, αλλά τώρα έχει αναρρώσει. Η Γιουνάιτεντ δεν έχει επίσης στη διάθεσή της τον Λισάντρο Μαρτίνες, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι.

Οι αμυντικοί χαφ είναι οι θέσεις που βιώνουν το μεγαλύτερο δράμα ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης. Ααρών Γουάν-Μπισάκα, Ταϊρέλ Μαλάσια, Sergio Reguilón και Luke Shaw, αναρρώνουν όλοι από τους αντίστοιχους τραυματισμούς τους.

Ωστόσο, αν υπάρχει ένα πράγμα που διαθέτουν οι αντίπαλοί τους, αυτό είναι το βάθος και η ποικιλία επιλογών σε μέγεθος στην επιθετική ζώνη. Οι Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Cédric Bakambu, Sérgio Oliveira, Dries Mertens και Mauro Icardi είναι οι σημαντικότεροι παίκτες της γαλλικής εθνικής ομάδας. Κίτρινο και κόκκινο.

Γκολ από τον Bruno Fernandes

Ένα από τα λίγα θετικά σημεία της σεζόν για την Red Devils είναι η φυσιογνωμία της πορτογαλικής μεσαίας γραμμής. Το όραμά του τον καθιστά ηγέτη, αλλά περισσότερο από αυτό, είναι ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου στο πρωτάθλημα. με δύο γκολ.

Ομοίως, σε περίπτωση φάουλ στην περιοχή , Bruno Fernandes είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση της ποινής λόγω της αποτελεσματικότητάς της σε τέτοιες περιπτώσεις.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet:

Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1.44
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 1.77
Μπρούνο Φερνάντες γκολ 2.70
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Πρόβλεψη Γιουνάιτεντ Γαλατασαράι

Τελευταία νέα από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι

  • Γαλατασαράι 2-5 United (30/07/2016)
  • Γαλατασαράι 1-0 United (20/11/2012)
  • United 1-0 Γαλατασαράι (19/09/2012)
  • United 4-0 Galatasaray (07/12/1994)
  • Γαλατασαράι 0-0 Γιουνάιτεντ (28/09/1994)

Νέα για το Champions League :