Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη: Πιθανές ενδεκάδες και τελευταία νέα για το Champions League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη preview

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει το χειρότερο ξεκίνημα σε μια σεζόν των τελευταίων ετών. Είναι όγδοη στην Premier League με πέντε νίκες, τέσσερις ήττες και έτσι, 15 βαθμούς από τους 27 δυνατούς.

Από την άλλη πλευρά, στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι στην τελευταία θέση του Α’ ομίλου, αφού έχασε και τους δύο αγώνες. Έχασαν από την Μπάγερν Μονάχου και απέναντι σε μια ομάδα της Γαλατασαράι η οποία έκανε την έκπληξη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στο Théâtre des Rêves. Σε αυτή τη συνάντηση, Ο Κασεμίρο αποβλήθηκε για διπλή προειδοποίηση, η οποία δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα.

Το χειρότερο στοιχείο, και αυτό που έχει προσελκύσει τη μεγαλύτερη κριτική του Έρικ Τεν Χαγκ, είναι η έλλειψη σταθερότητας στην αμυντική γραμμή. Είτε σε διεθνές είτε σε εγχώριο επίπεδο, η ομάδα έχει αρνητική διαφορά τερμάτων -2.

Ένα μεγάλο μέρος αυτού του κακού οφείλεται στην μάστιγα των τραυματισμών στην ομάδα. Οι Tyrell Malacia, Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw, Lisandro Martinez και ο νεοαποκτηθείς Sergio Reguilon είναι όλοι τραυματίες.

Επίσης, οΗ έλλειψη αποτελεσματικότητας του André Onana έρχεται να προστεθεί στη διαμάχη που προκάλεσε η Jadon Sancho και Antony.

Όσον αφορά την FC Κοπεγχάγη, αν αγνοήσουμε τη διαφορά στον ανταγωνισμό, έχει ένα διαφορετικές επιδόσεις από αυτές της αγγλικής ομάδας. Είναι στην κορυφή του πίνακα της Super League με 26 βαθμούς και 24 γκολ. Επίσης, συνέτριψε τη Λίζενγκ στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου, σκοράροντας ένα επιβλητικό 0 – 9.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, μόλις και μετά βίας πήρε βαθμό από την ισοπαλία με τους Τούρκους και απέναντι στους Βαυαρούς, δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα αφού προηγήθηκε στο σκορ. για τα πρώτα 67 λεπτά.

Πρόκειται για μια σημαντική αναμέτρηση για τις φιλοδοξίες και των δύο συλλόγων. Οι Κόκκινοι Διάβολοι επιθυμία να βρουν το βορρά τους και να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη στη νέα έκδοση του διαγωνισμού. Ενώ η Loverne επιθυμούν να παραμείνουν στη διοργάνωση και να εκμεταλλευτούν μια ομάδα που είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο, παρά τα κακά αποτελέσματα στο Ολντ Τράφορντ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς, αν και η ισοπαλία δεν αποκλείεται.

United Κοπεγχάγη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη Επιλογές

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Erik ten Hag θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1.

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποτελείται από: Αντρέ Ονάνα, Βίκτορ Λίντελοφ, Ραφαέλ Βαράν, Χάρι Μαγκουάιρ, Ντιόγκο Νταλό, Σοφιάν Αμραμπάτ, Κρίστιαν Έρικσεν, Αντονί, Μπρούνο Φερνάντες, Μάρκους Ράσφορντ, Ράσμους Χόιλουντ.

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού: Α: Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia και Amad Diallo.

FC Κοπεγχάγη

Jacob Neestrup θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-3-3.

Η XI της Κοπεγχάγης θα είναι : Kamil Grabara, Elias Jelert, Denis Vavro, Kevin Diks, Christian Sorensen, Lukas Lerager, Rasmus Falk Jensen, Viktor Claesson, Elias Achouri, Jordan Larsson και Mohamed Elyounoussi.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Khouma Babacar, Nicolai Boilesen και William Clem.

Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα για το Champions League: