Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας [30/09]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λαμβάνει Crystal Palace στην Premier League. Οι γηπεδούχοι θα χρειαστούν ένα αποτέλεσμα αν θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με τους άμεσους αντιπάλους τους. Κάντε κλικ εδώ για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Κρίσταλ: Προγνωστικό αγώνα

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στο Ολντ Τράφορντ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 3×0 την Crystal Palace με γκολ του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, Casemiro και Anthony Martial. Αυτή η νίκη ήταν απαραίτητη ενόψει τηςErik ten Hag και την ενέργεια του συλλόγου, ο οποίος μπήκε στον αγώνα με τα σκαμπανεβάσματά του.

Η Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ και έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της, τον οποίο κατέκτησε τον Φεβρουάριο του 2023. Αντίπαλός τους στον επόμενο γύρο θα είναι η Νιούκαστλ, η ομάδα με την οποία έπαιξαν στον τελικό του τουρνουά στο θρυλικό στάδιο Γουέμπλεϊ.

Στην Premier League, ο σύλλογος καταλαμβάνει στην ένατη θέση του πίνακα με τρεις νίκες και τρεις ήττες για εννέα βαθμούς. Η διαφορά τερμάτων της είναι τρία, με επτά γκολ που έχει πετύχει και δέκα που έχει δεχτεί. Το θετικό είναι ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της σε Premier League και FA Cup.

Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουν ρεκόρ δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. με οκτώ βαθμούς. Έχει διαφορά τερμάτων -1 με έξι γκολ που έχει πετύχει και επτά που έχει δεχτεί σε έξι αγώνες της Premier League.

Στους πέντε τελευταίους αγώνες της ο απολογισμός είναι δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Και οι δύο ήττες έγιναν εκτός έδρας, η πρώτη από την Άστον Βίλα. Το γκολ του Odsonne Edouard δεν ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει τη νίκη στο Μπέρμιγχαμ.

Μετά από εκείνη την ήττα, δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Carabao Cup, δυσκολεύτηκε από την ταχύτητα των γηπεδούχων και την ικανότητα της μεσαίας γραμμής να παίζει την μπάλα στα άκρα. Παρόλο που περιόρισαν τις επιθέσεις των αντιπάλων τους με πεντάδα, εξακολουθούσαν να μην έχουν βάθος στην κεντρική άμυνα.

Οι πιθανές ενδεκάδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ παίζει σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Στο τέρμα ο André Onana, στην άμυνα οι Diogo Dalot, Raphael Varane, Jhonny Evans και Sofyan Amrabat, στη μεσαία γραμμή οι Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Mason Mount και Marcus Rashford, στην επίθεση ο Rasmus Hojlund.

Έχει έξι απουσίες λόγω τραυματισμού για αυτό το ματς: Άαρον Γουάν Μπισάκα, Κόμπι Μάινο, Λουκ Σο, Λισάντρο Μαρτίνες, Ταϊρέλ Μαλάσια και Σέρχιο Ρεγκουιγιόν.

Αποβλήθηκε: κανένας.

Crystal Palace

Ο Roy Hodgson εισήγαγε έναν σχηματισμό 4-2-3-1.

Sam Johnstone στο τέρμα, Joel Ward, Joachim Andersen, Marc Guehi και Tyrick Mitchell στην άμυνα, Will Hughes, Cheick Oumar Doucouré, Jordan Ayew, Eberechi Eze και Jeffrey Schulpp στη μεσαία γραμμή, Jean Philippe Mateta στην επίθεση.

Επτά παίκτες απουσιάζουν λόγω τραυματισμούJames Tomkins, Jefferson Lerma, Matheus Franca, Michael Olise, Naouirou Ahamada, Odsonne Edouard και Nathan Ferguson.

Αποβλήθηκε: κανένας.

Όλα τα τελευταία νέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ