Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας: 3 δωρεάν στοιχήματα [30/09]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνει τα ξίφη της Crystal Palace στην Premier League. Ο αγώνας αυτός υπόσχεται να είναι καθοριστικός και για τις δύο ομάδες στην προσπάθειά τους για καλά αποτελέσματα. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το Πρόβλεψη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας : 3 προγνωστικά

Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπέρασε Crystal Palace την προηγούμενη αγωνιστική του Carabao Cup. Το τελικό 3×0 σφράγισε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, Casemiro και Anthony Martial, οι οποίοι έδωσαν στους Κόκκινους Διαβόλους ένα άνετο πέρασμα για να συνεχίσουν την υπεράσπιση του τίτλου τους.

Ο αγώνας θα έχει μεγάλη ένταση, όπως έδειξαν τα πρώτα λεπτά του FA Cup. Αυτό θα βοηθήσει τους γηπεδούχους να στήσουν το παιχνίδι τους από το κέντρο προς τα πλάγια, ολοκληρώνοντας τη δράση με πλάγιο άουτ. Η νίκη είναι ο μόνος τρόπος για να πλησιάσει η Γιουνάιτεντ τις θέσεις πρόκρισης.

Η Κρίσταλ Πάλας δεν είχε τρόπο να επιτεθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Για αυτό το παιχνίδι, πιθανότατα θα στήσει μια γραμμή των τεσσάρων και μια γραμμή των πέντε για να εμποδίσει την επίθεση των γηπεδούχων, αλλά όταν βγουν, θα υπάρχει χώρος. Η Γιουνάιτεντ είναι μία από τις ομάδες που διαχειρίζεται καλύτερα την αντεπίθεση. είτε με μακρινές μπαλιές είτε παίζοντας από κάτω.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Αυτός ο αγώνας θα πρέπει να τελειώσει με πολλά γκολ. Στον πρώτο αγώνα, και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Από τις ευκαιρίες της Γιουνάιτεντ, μόνο τρεις κατέληξαν στα δίχτυα της Πάλας, αλλά τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων τις έσωσε ο τερματοφύλακας. André Onana.

Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται την ομάδα της για να μπει στο παιχνίδιόπως ακριβώς έκανε και την ημέρα του Καραμπάο. Οι καλές διαγώνιες πάσες του Κασεμίρο, τα τρεξίματα του Νταλό και του Μάουντ και τα τρεξίματα του Γκαρνάτσο θα κεφαλαιοποιηθούν. Η Πάλας, όταν βρίσκεται μπροστά στο τέρμα, είναι αρκετά αδύναμη.

Η Κρίσταλ Πάλας έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά στην άμυνα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ιδέα είναι να στείλουμε μια μακρινή μπάλα στον Ματέτα, ώστε να παλέψει με τους αμυντικούς, να δημιουργήσει χώρο και να καταλήξει σε σουτ προς το τέρμα.

Γκολ του Μάρκους Ράσφορντ

Ο Άγγλος ξεκουράστηκε για αυτό το ματς. Δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας σε ένα ματς που ηρέμησε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ράσφορντ χρειάζεται γκολ και αυτό το είδος αγώνα μπορεί να τον βοηθήσει. Έχει έξι παιχνίδια και ένα γκολ στο ενεργητικό του με βαθμολογία 7,12, σύμφωνα με το FotMob. Το γκολ σημείωσε απέναντι στην Άρσεναλ για την 4η αγωνιστική της αγγλικής Premier League.

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Πάλας, ο Μάρκους Ράσφορντ έχει σκοράρει δύο φορές. Και στις δύο περιπτώσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει, τη μία στην Premier League και την άλλη στην προετοιμασία.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας; Εδώ είναι οι καλύτερες αποδόσεις στην Unibet.

Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1.61
Περισσότερα από 2.5 γκολ 1.72
Marcus Rashford γκολ 4.33
Οι ποσοστώσεις μπορεί να ποικίλλουν

Τελευταία νέα από το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, το ρεκόρ είναι υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν κερδίσει τρεις φορές την Κρίσταλ Πάλας.

Οι αγώνες αυτοί έλαβαν χώρα στην Premier League και στο Carabao Cup.

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3×0 Κρίσταλ Πάλας. 26 Σεπτεμβρίου 2023
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2×1 Κρίσταλ Πάλας. 4 Φεβρουαρίου 2023.
  • Κρίσταλ Πάλας 1×1 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 18 Ιανουαρίου 2023.
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3×1 Κρίσταλ Πάλας. 19 Ιουλίου 2022.
  • Κρίσταλ Πάλας 1×0 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 22 Μαΐου 2022.

Τα τελευταία νέα από το Μάντσεστερ