Μάντσεστερ Σίτι – Γιουνγκ Μπόις: δωρεάν πρόβλεψη (07/11) – Champions League!

3 Προβλέψεις για το Μάντσεστερ Σίτι – Γιουνγκ Μπόις

Νίκη της Μάντσεστερ Σίτι

Ακόμα και με την απουσία του Χάαλαντ, οι Sky Blues θα κυριαρχήσουν σε αυτό το City vs Young BoysΌπως κάνουν κάθε φορά που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Έχοντας κερδίσει τα τρία πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης, η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να συνεχίσει να οδηγεί τον όμιλο G και να πάρει τους τρεις βαθμούς από αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα του Πεπ βρίσκεται επίσης στην κορυφή της Premier League. με 27 βαθμούς από εννέα νίκες και δύο ήττες σε 11 αγώνες.

Η Γιουνγκ Μπόις, εν τω μεταξύ, έμεινε χωρίς νίκη στους πρώτους γύρους της διοργάνωσης. Παρά το γεγονός αυτό, είναι τρίτος στη βαθμολογία με έναν βαθμό και διαφορά τερμάτων που τους δίνει αυτή τη θέση. Είναι επίσης πρώτη στο εγχώριο πρωτάθλημα με επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Με δεδομένη την ξεκάθαρη υπεροχή της Μάντσεστερ Σίτι έναντι των αντιπάλων της, είναι προφανές ότι θα κερδίσει αυτή τη φορά.

Μόνο η Σίτι σκοράρει

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της, η Γιουνγκ Μπόις κατάφερε να πετύχει μόνο ένα γκολ στην ήττα με 1-3 από τη Σίτι.

Παρά την απουσία τουErling Haaland Οι Sky Blues έχουν το πλεονέκτημα έδρας σε αυτό το παιχνίδι. Στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια τους, έχουν επίσης κερδίσει, έχουν πετύχει κατά μέσο όρο 3,2 γκολ ανά παιχνίδι.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Στους τελευταίους 10 αγώνες τους, οι Πολίτες έχουν κατά μέσο όρο 2,3 γκολ. Στον ίδιο αριθμό αγώνων, η Young Boys έχει μέσο όρο 1.9 γκολ.

Είναι αυτονόητο ότι η άμυνα του Γκουαρδιόλα είναι μία από τις καλύτερες του παιχνιδιού. Στις τελευταίες τους 10 παιχνίδια, έχουν δεχτεί μόλις 0,9 γκολ κατά μέσο όρο.

Αυτό, προστιθέμενο στον μέσο όρο τερμάτων της Γιουνγκ Μπόις, σημαίνει ότι οι πιθανότητες να σκοράρει είναι ελάχιστες. Επομένως, η υπεροχή θα δοθεί στους γηπεδούχους.

Πρόβλεψη City YB

Τελευταία παιχνίδια City vs Young Boys

  • Young Boys 1-3 Μάντσεστερ Σίτι 25/10/2023

Καλύτερη πρόβλεψη Σίτι – Γιουνγκ Μπόις

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League :