Μίλαν – PSG: πιθανές ενδεκάδες (07/11) – Champions League!

Μίλαν – PSG: Προεπισκόπηση αγώνα

Δύο δυνατές ομάδες κοντράρονται στο Σαν Σίρο για το τέταρτη αγωνιστική του ομίλου F του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 21:00 ώρα Γαλλίας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με δύο βαθμούς με δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Δεν έχουν σκοράρει ακόμα και έχουν δεχτεί τρία γκολ μέχρι στιγμής. Στη Serie A, βρίσκεται στη τρίτη θέση με 22 βαθμούς, χάρη στις επτά νίκες τους, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Πέτυχαν 18 γκολ και δέχτηκαν 12, με διαφορά +6.

Στον τελευταίο τους αγώνα, έχασε από την Ουντινέζε με 0-1. Δεν κατάφερε ποτέ να δείξει την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο και στο 62′ δέχτηκε το γκολ του Ρομπέρτο Περέιρα από το σημείο του πέναλτι. Μετά βίας μια νίκη σε έξι αγώνες, και αυτή ήταν εναντίον Τζένοα 0-1 στις 7 Οκτωβρίου, πριν από τη διακοπή της FIFA. Με άλλα λόγια, έχει σχεδόν ένα μήνα να πάρει τρεις βαθμούς, οπότε η κατάσταση είναι ανησυχητική.

Η Μίλαν είναι μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν πετύχει ακόμα το πρώτο τους γκολ στο Champions League. Lο μόνο που τους κρατάει ψηλά είναι ότι έχουν την έκτη καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση με μέσο όρο ένα γκολ που δέχονται ανά αγώνα και ότι έχουν τον υψηλότερο αριθμό καθαρών φύλλων με δύο, ισοβαθμώντας με τις Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα, PSG και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Την ίδια στιγμή, η μπάλα φαίνεται να καίγεται στα πόδια της, καθώς έχει το έκτο χαμηλότερο ποσοστό κατοχής μπάλας σε 44,5% κατά μέσο όρο.

Από την άλλη πλευρά, Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς, χάρη σε δύο νίκες και μία ήττα. Έχουν πετύχει έξι γκολ και έχουν δεχθεί τέσσερα.

Πηγαίνει σε αυτό το ματς με πέντε διαδοχικές νίκες, εκ των οποίων η μία απέναντι στην αντίπαλό της. Την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν, κέρδισαν με 3-0.. Οι σκόρερ σε εκείνο τον αγώνα ήταν Kylian Mbappé, Randal Kolo Muani και Kang In Lee. Στο πρωτάθλημα, νίκησε με το ίδιο σκορ τη Μοντεπελιέ, χάρη στα γκολ των Kang In Lee, Warren Zaire Emery και Vitinha.

Αυτή η νίκη της επέτρεψε να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. πρώτη θέση στη Ligue 1 με 24 βαθμούς από επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Στις πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Μίλαν έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. η οποία ήρθε στο τελευταίο παιχνίδι.

Σύνθετα PSG του Μιλάνου

Μίλαν – PSG: Πιθανές ενδεκάδες

Milan

Ο προπονητής Στέφανο Πιόλι θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με τον σχηματισμό 4-3-3 ψάχνει για μια νίκη. Λόγω τραυματισμών, ο έμπειρος Ιταλός θα πρέπει να κάνει αρκετές αλλαγές.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ξεκινήσουν Mike Maignan- Davide Calabria, Pierre Kalulu, Fikayo Tomori, Alessandro Florenzi- Rade Krunic, Tijani Reijnders, Yunus Musah- Rafael Leao, Olivier Giroud και Christian Pulisic.

Απόντες λόγω τραυματισμού Ismael Bennacer, Marco Pellegrino, Marco Sportiello, Mattia Caldara, Pierre Kalulu, Simon Kjær και Theo Hernandez.

PSG

Από την πλευρά του, ο Λουίς Ενρίκε Μαρτίνες θα χρησιμοποιήσει ένα σχηματισμό 4-4-2.

Οι ακόλουθοι παίκτες θα είναι στην αρχική ενδεκάδα Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Αχράφ Χακίμι, Μαρκίνιος, Μίλαν Σκρίνιαρ, Νόρντι Μουκιέλε, Ουσμάν Ντεμπελέ, Γουόρεν Ζαΐρ Έμερι, Μανουέλ Ουγκάρτε, Κανγκ Ιν Λι, Ράνταλ Κόλο Μουάνι και Κιλιάν Εμπαπέ.

Απόντες λόγω τραυματισμού Danilo Pereira, Keylor Navas, Marco Asensio, Nuno Mendes, Presnel Kimpembé και Sergio Rico.

Τελευταία νέα της ομάδας

Τσάμπιονς Λιγκ αγωνιστικά νέα :