Μίλαν – PSG: Πού θα παρακολουθήσετε τον αγώνα;

Η αναμέτρηση αυτής της εβδομάδας στο Champions League pits Η Μίλαν αντιμετωπίζει την PSG. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τίποτα από αυτό το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, θα πρέπει να έχετε το σωστό κανάλι μετάδοσης. Οι ειδικοί μας στο Foot221 θα σας δείξουν τις διάφορες επιλογές που έχετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε καμία δράση.

Μίλαν – PSG: Προεπισκόπηση αγώνα

Σε έναν όμιλο όπου κάθε ομάδα έχει πιθανότητες πρόκρισης στους “16”, ο αγώνας Μίλαν – PSG είναι σημαντικός. Οι Ιταλοί υποδέχονται τους Παριζιάνους στο Σαν Σίρο την 4η αγωνιστική. του ομίλου F του Champions League. Επισκεφθείτε το Μπορούσια Ντόρτμουντ και Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ συμπληρώνουν το κουαρτέτο.

Η γηπεδούχος ομάδα φτάνει στο τέλος της ομάδας με δύο βαθμούς, χάρη σε δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Ακόμη δεν έχει πετύχει το πρώτο της γκολ και έχει δεχτεί τρία γκολ, με τη διαφορά να είναι στο -3.

Το πρόβλημά της ήταν εμφανές την τελευταία αγωνιστική, όταν έκλεισε την πρώτη ημέρα της φάσης των ομίλων απέναντι στην αντίπαλό της και έχασε με 3-0. Kylian Mbappé, Randal Kolo Muani και Kang In Lee σκόραρε για τους Παριζιάνους.

Πέταξε βαθμούς και στη Serie A, χάνοντας 1-0 από την Ουντινέζε, με τον Ρομπέρτο Περέιρα να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι στο 62ο λεπτό. Απλά έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, κατά τη διάρκεια των οποίων έχουν πετύχει μόλις τρία γκολ.

Το επιθετικό πρόβλημα είναι προφανές και πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό, αν θέλουμε να αποφύγουμε τα βραχυπρόθεσμα προβλήματα. Είναι τέτοια η ανησυχία που ο πρώτος σκόρερ της είναι ο Olivier Giroud, με έξι γκολ, και έχει σκοράρει μόλις δύο. στους τελευταίους 10 αγώνες που έχει δώσει.

Αυτό εξηγεί την περίπλοκη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι. Ο προπονητής μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τις τελευταίες του ώρες ως τακτικός των “ροσονέρι”, αν δεν τους δώσει μια νέα κατεύθυνση όσον αφορά τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις.

Εν τω μεταξύ, στο άλλο άκρο του φάσματος, η ομάδα από τη γαλλική πρωτεύουσα, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς με δύο νίκες και μία ήττα. Στα τελευταία παιχνίδια έχει καταφέρει να διορθώσει τα προβλήματα που είχε στην αρχή της σεζόν και πλέον τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων.

Επιπλέον, έχει χάσει μόλις ένα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Την περασμένη αγωνιστική στη Ligue 1, νίκησε την αντίπαλό της με 3-0, με τους Κανγκ Ιν Λι, Γουόρεν Ζαΐρ Έμερι και Βιτίνια να παίζουν βασικούς ρόλους.

Η νίκη αυτή την επανέφερε στην κορυφή του πίνακα με 24 βαθμούς, χάρη σε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.. Τώρα αντιμετωπίζουν την πρόκληση να εδραιώσουν την ιδέα ότι Luis Enrique αισθάνθηκε σαν στο σπίτι του.

Πού μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα του Champions League

Η Μίλαν και η PSG δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την ήττα, οπότε θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Στις πέντε τελευταίες συναντήσεις, οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι. Έχουν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τους αντιπάλους τους.

Αυτός ο αγώνας θα έχει την σέντρα στις 21:00Γαλλική ώρα. Από την άλλη πλευρά, θα μπορείτε να το απολαύσετε στις 13:00 στην Πόλη του Μεξικού, στις 16:00 στην Αργεντινή και στις 15:00 στη Φλόριντα.

Ακολουθούν τα κανάλια που θα μεταδώσουν τον αγώνα:

  • Canal Liga de Campeones στο Movistar+ και La 1 στο TVE στην Ισπανία.
  • ESPN για όλη τη Νότια Αμερική.
  • FOX Sports για όλη τη Νότια Αμερική.
  • TNT Sports για τη Βραζιλία.
  • ATV, ανοιχτό κανάλι 9 στη Λίμα του Περού.
  • Cerro Corá TV Channel 9 στην Παραγουάη.
  • TUDN Univision στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό.
  • DAZN για τη Γερμανία.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα Μίλαν – PSG στο κανάλι Streaming Star+, όπου είναι διαθέσιμος μεγάλος αριθμός αγώνων που μεταδίδονται από το ESPN. Μια άλλη επιλογή για την παρακολούθηση του Champions League είναι το HBO MAXτο οποίο μεταδίδει το αθλητικό περιεχόμενο του TNT Sports. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για συνδρομή στον διεθνή ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Όλα τα τελευταία νέα για την PSG