Μίλαν – PSG: πώς τα πάνε οι Γάλλοι;

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει στην τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με προφανή ψυχική ηρεμία, παρά το γεγονός ότι δεν είναι στα καλύτερά τους. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε τρέχει ένα σερί πέντε νικών σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει και ένα σερί νικών από την αρχή της σεζόν. μόλις μία ήττα από τις τελευταίες εννέα ημερομηνίες. Ωστόσο, ορισμένες λεπτομέρειες πρέπει να διορθωθούν. Επιπλέον, ο αριθμός των θυμάτων στην ομάδα σημαίνει ότι ορισμένα ονόματα πρέπει να αλλάξουν προκειμένου να συμπληρωθεί η αρχική ενδεκάδα. Εξάρτηση από τον Κιλιάν Εμπαπέ δίνει τον τόνο. Όσο όμως ξέρει να ανταποκρίνεται στα αιτήματα, θα είναι εγγύηση. Διαβάστε τα τελευταία νέα για τους Παριζιάνους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μια αμφίβολη Μίλαν.

Το ρεκόρ της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1

Η PSG ξεκίνησε δύσκολα με μερικά στραβοπατήματα σε αγώνες που φαινόταν βέβαιο ότι θα πήγαιναν προς το μέρος της. Αλλά επέστρεψε στην κορυφή της διοργάνωσης με 24 βαθμούς, επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.. Πέτυχε 26 γκολ και δέχθηκε μόλις εννέα, με διαφορά τερμάτων +17.

Όσον αφορά τα στατιστικά στοιχεία, είναι η καλύτερη επίθεση με μέσο όρο 2,4 γκολ ανά παιχνίδι, τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με μέσο όρο 0,8 ανά παιχνίδι, το καλύτερο ποσοστό σκοραρίσματος της κατοχής με 69,6 και τα δεύτερα περισσότερα καθαρά φύλλα στο πρωτάθλημα με πέντε.

Από την άλλη πλευρά, είναι ο δεύτερος σύλλογος με περισσότερα σουτ στο τέρμα με 6,5 ανά παιχνίδι. Όσον αφορά την ακρίβεια της πάσας, έχει μέσο όρο 675,4 πάσες ανά παιχνίδι.

Σε αυτή τη διοργάνωση, PSG a τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί της Μονπελιέ την τελευταία φορά, με γκολ των Κανγκ Ιν Λι, Γουόρεν Ζαΐρ Έμερι και Βιτίνια.

Σε κανένα σημείο δεν ήταν ανώτερη από τους αντιπάλους της και έδειξαν την κυριαρχία τους με 21 σουτ, εκ των οποίων τα 10 στο στόχο, τα 5 αποκρούστηκαν και τα 6 χτύπησαν.

Ως φιλοξενούμενη ομάδα, η Παρί δεν έχει χάσει ακόμα. Έχουν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με 11 βαθμούς από τους 15 δυνατούς.

Η PSG στο Champions League

Οι Παριζιάνοι είναι ηγούνται του ομίλου F με έξι βαθμούς. Αποτέλεσμα δύο νικών και μιας ήττας. Πίσω τους βρίσκονται η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ, οι οποίες έχουν αυτή τη στιγμή τέσσερις βαθμούς.

Την 1η αγωνιστική, η PSG δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τους Γερμανούς με 2-0. Απέναντι στις “καρακάξες” όμως έδειξε όλες τις αδυναμίες της, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. 4-1.

Εν τω μεταξύ, ανέκτησαν την αυτοπεποίθησή τους από την προηγούμενη ημέρα και έκλεισαν καλά τον πρώτο γύρο. Το νίκη με 3-0 επί της Μίλαν με γκολ των Κιλιάν Εμπαπέ, Ραντάλ Κόλο Μουάνι και Κανγκ Ιν Λι, έδωσε σε όλους μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που έρχονται.

Το μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι τους μέχρι στιγμής στο Champions League έληξε με ήττα. Θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς της σεζόν μακριά από το Parc des Princes για να ξεφύγει από την κορυφή και να αφήσει τη Μίλαν με λίγες επιλογές για τις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Οι τελευταίοι αγώνες πριν το Μιλάνο – PSG

  • Παρί Σεν Ζερμέν 3-0 Μονπελιέ. 3/11/2023.
  • Σταντ Μπρεστ 2-3 Παρί Σεν Ζερμέν. 29/10/2023.
  • Παρί Σεν Ζερμέν 3-0 Μιλάνο. 25/10/2023.
  • Παρί Σεν Ζερμέν 3-0 Racing de Strasbourg. 21/10/2023.
  • Stade Rennes 1-3 Παρί Σεν Ζερμέν. 8/10/2023.

Όλα τα τελευταία νέα της PSG: