Μίλαν – PSG: Πώς τα πάνε οι Ιταλοί (07/11) – Champions League

Σκότωσε ή θα σκοτωθείς: Αυτή είναι η τρέχουσα κατάσταση στο Milan σε αυτό Τσάμπιονς Λιγκ F όμιλος, όπου έδειξαν ότι έχουν μεγάλο πρόβλημα να σκοράρουν σε δύσκολες καταστάσεις. Βασικός στόχος της είναι να κερδίσει και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπατήματα των πρωτοπόρων ομάδων για να προκριθεί. Οι Ροσονέρος φιλοξενούνται Παρί Σεν Ζερμέν την 4η ημέρα στο στάδιο San Siro την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 21:00 ώρα Ιταλίας.

Το παρόν της Μίλαν στη Serie A

Οι γηπεδούχοι μπαίνουν σε αυτό το ματς με το καθεστώς της στην τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με 22 βαθμούς από επτά νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Παραμένει χωρίς νίκη για δύο αγώνες στη διοργάνωση και προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 με τη Νάπολι.

Ξεκίνησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ένα Ολιβιέ Ζιρού διπλασιάζει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο όλα κατέρρευσαν και οι Παρθενοπέι εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα και ισοφάρισαν με τους Ματέο Πολιτάνο και Τζιάκομο Ρασπαντόρι από βολές.

Σαφώς και τα νούμερα αυτά δεν αποδεικνύουν ότι ξεκίνησε άσχημα, αλλά τη φόρμα της ομάδας. ανησυχεί τους οπαδούς. Ειδικά με τις εικασίες ότι κάποια στιγμή όλα θα αρχίσουν να καταρρέουν.

Έχουν 18 γκολ πετυχαίνουν και 11 δέχονται, Έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με μέσο όρο 1,8 ανά παιχνίδι και την έκτη καλύτερη άμυνα με μέσο όρο 1,1 ανά παιχνίδι.

Όσον αφορά άλλα στατιστικά στοιχεία, έχουν το τέταρτο υψηλότερο ποσοστό κατοχής με 55,8%, κατέχει την πέμπτη θέση στα clean sheets με τέσσερα, όπως και στα σουτ προς την εστία με 4,6 ανά παιχνίδι.

Δημιούργησε επίσης 13 μεγάλες ευκαιρίες, από τις οποίες έχασε πέντε, 440,3 ακριβείς πάσες ανά παιχνίδι, δίνοντάς τους τον έκτο υψηλότερο μέσο όρο και τον τρίτο υψηλότερο αριθμό πέναλτι που δέχονται με τρία, πίσω από Inter και Νάπολι.

Πριν φιλοξενήσουν τους αντιπάλους τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να παίξουν στο ίδιο γήπεδο. εναντίον της Ουντινέζε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 8.45μμ τοπική ώρα. Αν και υποβιβασμένη, δεν έχει περιθώρια για λάθη, αν θέλει να διατηρήσει την κορυφή, η οποία απέχει μόλις τρεις βαθμούς.

Πώς Rossoneri στο Τσάμπιονς Λιγκ;

Σε αυτή τη διοργάνωση αρχίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν έχει προκριθεί καν στο Europa League. Είναι τοποθετημένη στην τέταρτη θέση του με μόλις δύο βαθμούς από δύο ισοπαλίες στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Και οι δύο ομάδες έχουν σκορ 0-0 εναντίον της Newcastle United και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αλλά η πανωλεθρία ήρθε την τελευταία ημέρα. Επισκέφθηκαν τους αντιπάλους τους στο Parc des Princes και έχασαν με 3-0.

Ο Kylian Mbappé στο 32ο, ο Randal Kolo Muani στο 53ο και ο Kang In Lee στο 89ο έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Γάλλων. Θα μπορούσε να είναι και περισσότερο, αλλά το VAR ακύρωσε γκολ του Ousmane Dembélé, ενώ το γκολ του Kang In Lee ακυρώθηκε από τον διαιτητή. Ο Mike Maignan έκανε μέχρι και τέσσερις αποκρούσεις.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, συνοδευόταν από μεγάλο αριθμό θυμάτων. Μέχρι και πέντε παίκτες τραυματίστηκαν και άλλος ένας είναι αμφίβολος για τον αγώνα.

Ismael Bennacer για πρόβλημα στο γόνατο, ο Μάρκο Πελεγκρίνο ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη φτέρνα από το ντεμπούτο του κόντρα στη Νάπολι, ο Μάρκο Σπορτιέλο έχει τραυματισμό στη γάμπα, ο Ματία Καλντάρα έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Πιερ Καλούλου προκαλεί ανησυχία. Ο Simon Kjær, εν τω μεταξύ, θα μπορούσε να επιστρέψει από τραυματισμό. μυϊκός πόνος.

Τελικοί αγώνες πριν το Μιλάνο vs PSG

  • Νάπολι 2-2 Μιλάνο: Νάπολι 2-2 Μιλάνο. 29/10/2023.
  • Παρί Σεν Ζερμέν 3-0 Μιλάνο. 25/10/2023.
  • Μιλάνο 0-1 Γιουβέντους. 22/10/2023.
  • Τζένοα 0-1 Μιλάνο. 7/10/2023.
  • Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-0 Μιλάνο. 4/10/2023.