Μετανιώνει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δέκα Hag εξακολουθούν να μιλούν για τον Νταβίντ Ντε Χέα

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για την έναρξη της προετοιμασίας. Στην προπόνηση ενόψει του πρώτου αγώνα με την Άρσεναλ, το αφεντικό έκανε δηλώσεις στον Τύπο.

“Νομίζω ότι ο Ντέιβιντ συνέβαλε τα μέγιστα στις περσινές μας εμφανίσεις.

Ο Τεν Χαγκ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Ντε Χέα τελείωσε την περασμένη σεζόν ως ο τερματοφύλακας με τις λιγότερες ήττες στην Premier League. Το 11 κενά φύλλα τον ανέδειξε ως τον καλύτερο τερματοφύλακα της Αγγλίας.

“Θα ήθελα να αναφέρω όλα τα clean sheets που είχε, αλλά είναι επίσης μια συλλογική απόδοση, επειδή αμυνόμαστε με 11 παίκτες.

Ο Έρικ ανέφερε: “Ο Έρικ είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ.

Η συμβολή του κέρδισε ακόμη και το Κύπελλο Πρωταθλήματος. Ήταν επίσης ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, η οποία τερμάτισε στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης.

“Προφανώς ο Νταβίντ Ντε Χέα έπαιξε σημαντικό ρόλο και συνέβαλε σε αυτό (τα αποτελέσματα της ομάδας). Αλλά υπάρχει μια στιγμή για κάθε παίκτη, μια στιγμή που οι ομάδες κάνουν αλλαγές. Αυτή ήταν η ιδανική στιγμή, από τη δική μας πλευρά”.

επέμεινε ο γεννημένος στην Ολλανδία προπονητής.

Η αποχώρηση του τερματοφύλακα αποτέλεσε έκπληξη τόσο εντός όσο και εκτός του θεσμού. Η κληρονομιά του Μαδριλένου δεν μπορεί να εξηγηθεί μόνο από την σε 545 εμφανίσεις για τους Κόκκινους Διαβόλους. Οκτώ τίτλοι στο Ολντ Τράφορντ, τρία βραβεία για τον παίκτη της χρονιάς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλες ατομικές διακρίσεις.

“Αυτό που έκανε ήταν τεράστιο για τον σύλλογο. Για το υπόλοιπο της ζωής του, θα είναι ένας θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

κατέληξε ο Ολλανδός

Ο πρώην προπονητής του Άγιαξ κατέληξε λέγοντας ότι κάποια στιγμή θα ειπωθεί το αντίο στον Ντε Χέα.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει ήδη αντικαταστάτη

Μετά την αποχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα, ο σύλλογος υπό την προεδρία του Γκλέιζερ έσπευσε να αντιδράσει. Η πρώτη υπογραφή της ομάδας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ήταν ο Αντρέ Ονάνα.

Ο Καμερουνέζος έρχεται από την Ίντερ Μιλάνο έναντι αμοιβής περίπου 50 εκατομμυρίων ευρώ. Την περασμένη σεζόν, η ομάδα τερμάτισε δεύτερη στην Ευρώπη, αφού έχασε τον τελικό του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η άφιξή του στο Θέατρο των Ονείρων σηματοδότησε την έναρξη ενός χορού τερματοφυλάκων στην Premiership. Ο Ντιν Χέντερσον, ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, πρόκειται να δοθεί δανεικός σε ομάδα, σύμφωνα με το ESPN.

“Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια μακρά ιστορία καταπληκτικών τερματοφυλάκων και τώρα θα τα δώσω όλα για να δημιουργήσω τη δική μου κληρονομιά τα επόμενα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με τον Έρικ Τεν Χαγκ και ανυπομονώ να παίξω τον ρόλο μου”.,

δήλωσε ο πρώην παίκτης της Ίντερ Μίλαν κατά την άφιξή του στη νέα του ομάδα.

Αυτό θα σημάνει την μετακίνηση αρκετών Άγγλων τερματοφυλάκων. Εκτός από τον Ονάνα, στο Μάντσεστερ έφτασε και ο μέσος της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ. Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό η επιστροφή του Τζόνι Έβανς στο Red Devils.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τη Λέστερ και εντάχθηκε στην ομάδα χωρίς χρέωση. Έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα και θα παραμείνει για έξι μήνες, με οψιόν επέκτασης.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι αλλαγές στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ εντάσσονται στο πλαίσιο του στόχου της κατάκτησης του τίτλου φέτος. Σύμφωνα με την Manchester Evening NewsΜε την έναρξη της νέας τους εκστρατείας, βρίσκονται πάντα σε αναζήτηση νέων περιουσιακών στοιχείων για την ενίσχυση της άμυνάς τους.

Όλα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ :