Μια πτήση προς την Premier League; Το αστέρι της Bundesliga εντάσσεται στην Aston Villa

Ο Μούσα Ντιαμπί, μια μηχανή που σκοράρει γκολ

Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 14 Απριλίου του ίδιου έτους εναντίον της Γένοβα. Την επόμενη σεζόν, επέστρεψε στη ρουτίνα των μεγαλύτερων συλλόγων της Γαλλίας. Στις 14 Σεπτεμβρίου 2018, έπαιξε τον πρώτο του αγώνα με την πρώτη ομάδα της Παρί. Το PSG κέρδισε 4×0 εναντίον Saint-Étienne. Εκείνη τη σεζόν, αναδείχθηκε υπό τον Τόμας Τούχελ. Έπαιξε σε 34 αγώνες και πέτυχε τέσσερα γκολ..

Για τη σεζόν 2019-2020, η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα εξαγοράσει το συμβόλαιό του για πέντε χρόνια. Στη Γερμανία, ο Μούσα πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις του και ενθουσίασε την Bayer Arena. 49 γκολ και 48 ασίστ σε τέσσερις σεζόν με την κοκκινόμαυρη φανέλα. Ως δεξιός εξτρέμ, έγινε ο παίκτης-σημείο αναφοράς της ομάδας την περασμένη σεζόν.

Under Xabi Alonsoο αριστερόχειρας πέτυχε 14 γκολ και έδωσε 11 ασίστ. Οι επιδόσεις του του χάρισαν αρκετές συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. Έπαιξε σε 58 αγώνες για τη Γαλλία σε όλα τα επίπεδα και σημείωσε 14 γκολ. Με την PSG κατέκτησε έναν τίτλο στη Ligue 1 και ένα γαλλικό σούπερ καπ. Επιπλέον, έλαβε μέρος στο Nations League, το οποίο σήκωσε το Η Μπλε το 2021.

Η Άστον Βίλα χτυπάει δυνατά

Η Άστον Βίλα παίρνει στα χέρια της ένα από τα “ψήγματα” της καλοκαιρινής αγοράς. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν 57 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τον βαυαρικό σύλλογο. Το ποσό αυτό τον καθιστά την πιο ακριβή μεταγραφή των Βίλανς. Υπέγραψε μέχρι το 2028 για πέντε σεζόν.

Ο Μούσα Ντιαμπί είναι ο τρίτος νεοσύλλεκτος που εντάσσεται στην ομάδα, μετά τις αφίξεις των Pau Torres και Youri Tielemans. Με την αθλητική διεύθυνση του Monchi και την τεχνική διεύθυνση του Unai EmeryΗ Άστον Βίλα φαίνεται ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρέπει να παρακολουθήσετε την επόμενη σεζόν.

Ανακαλύψτε τις τελευταίες προσλήψεις στην αγορά :