Μιλάνο – PSG: πού να στοιχηματίσετε; Τα καλύτερα γραφεία στοιχημάτων για το Champions League!

Πού μπορείτε να στοιχηματίσετε στο Μιλάνο – PSG;

Στοίχημα στην Unibet

Η Παρί Σεν Ζερμέν κερδίζει

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την κακή κατάσταση των αντιπάλων τους, οι οποίοι έχουν κερδίσει μόλις μία φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια τους. Επιπλέον, βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς, προϊόν της δύο νίκες και μία ήττα.

Στη Ligue 1, ανέκτησε το θρόνο του, αυτόν που έχασε με την ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση χάρη σε μια ισχυρή επίθεση. Οι Παριζιάνοι έχουν 24 βαθμούς, χάρη σε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Βρίσκεται σε ένα σερί πέντε νικών. Η τελευταία τους ήττα ήρθε στις 4 Οκτωβρίου από τη Newcastle United. σε έναν αγώνα που έληξε 4-1. Έκτοτε, φαίνεται να έχει βρει σταθερότητα.

Περισσότερα από 1,5 γκολ

Ο αριθμός των γκολ που σημείωσαν οι δύο ομάδες μιλάει από μόνος του. Έχουν ενδιαφέροντα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των Παριζιάνων. Αν και οι γηπεδούχοι δεν έχουν καλή απόδοση στα τελευταία παιχνίδια, το αποτέλεσμα αυτό είναι αρκετά απλό και μπορεί να εξηγηθεί από τους εξής παράγοντες τις πολύ χαμηλές αποδόσεις που το συνοδεύει.

Η ομάδα του Stefano Pioli a 18 γκολ στη Serie A, δηλαδή κατά μέσο όρο 1,63 γκολ ανά παιχνίδι. Η άμυνα, εν τω μεταξύ, επέτρεψε 12 γκολ, δηλαδή κατά μέσο όρο 1,09 ανά παιχνίδι.

Όσον αφορά τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε Μαρτίνεθ, έχουν την καλύτερη επίθεση στη Ligue 1 με 26 γκολ, μέσο όρο 2,36 ανά παιχνίδι. Αμυντικά είναι πιο σταθεροί από τους αντιπάλους τους, με μέσο όρο 0,81.

Ο στόχος του Achraf Hakimi

Ο αμυντικός δεξιά της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα της επίθεσης.

Έχει τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που εξηγεί την ικανότητά του στο τελείωμα των φάσεων. Τόσο πολύ που κατατάσσεται δεύτερος στους πρώτους σκόρερ της ομάδας για τη φετινή σεζόν, πίσω από τον Kylian Mbappé. Ο Μαροκινός έχει δώσει μόλις δύο ασίστ στην Ligue 1 την περασμένη σεζόν και έχει την ευκαιρία να δώσει τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς να σκοράρει.

Έχει επίσης 20 ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, 769 ακριβείς πάσες, 8 σουτ προς το τέρμα, 12 ντρίμπλες, 8 επιτυχημένα μαρκαρίσματα, 8 αποκρούσεις, 5 ακριβή ελεύθερα σουτ, 10 απομάκρυνση και 10 αναχαιτίσεις.

Πού να στοιχηματίσετε Milan PSG

Καλύτερες προβλέψεις για το Μίλαν – PSG στην Unibet

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Στοίχημα στο BarrièreBet

Το γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ για να ανοίξει το σκορ

Ο Γάλλος επιθετικός είναι ο ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου της σεζόν. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε εξαρτάται όλο και περισσότερο από αυτόν, αλλά όσο διατηρεί τον ρυθμό του, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Έχει πετύχει 12 γκολ και έχει δώσει μία ασίστ σε 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτός του ότι σκοράρει μία φορά κάθε 79 λεπτά, έχει 19 ευκαιρίες που δημιούργησε, 293 ακριβείς πάσες, 21 σουτ προς το τέρμα, 21 επιτυχημένες ντρίμπλες, ένα επιτυχημένο τάκλιν και μία αναχαίτιση.

Ο Ντονατέλο μπαίνει στον αγώνα με τέσσερα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Θα επιδιώξει να χτίσει πάνω σε αυτή την επιτυχία με μια δυνατή εμφάνιση απέναντι σε έναν άμεσο ανταγωνιστή σε αυτή τη διοργάνωση του Champions League.

Λιγότερες από 5,5 κίτρινες κάρτες συνολικά

Ανεξάρτητα από τον διαιτητή, καμία ομάδα δεν τείνει να δέχεται πολλές κάρτες, με εξαίρεση κάποιες απροσεξίες. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από τα στατιστικά στοιχεία που αφήνονται στο τους πιο πρόσφατους αγώνες κάθε ομάδας.

Οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί εννέα κίτρινες κάρτες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, αφήνοντας ένα μέσο όρο 2,25 προειδοποιήσεων ανά παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι, εν τω μεταξύ, έχουν δεχθεί μόλις 13 κίτρινες κάρτες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους, δίνοντας μέσο όρο 2,1 κίτρινες κάρτες ανά παιχνίδι. Και οι δύο αυτοί αριθμοί είναι αρκετά χαμηλοί, γεγονός που εξηγεί γιατί δεν τείνουν να αποβάλλονται.

Αυτός ο αγώνας δεν θα αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα και ο διαιτητής δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στην απονομή δικαιοσύνης.

Υπάρχουν στόχοι και στα δύο μισά

Αυτή είναι μια αρκετά απλή πρόβλεψη, ειδικά δεδομένης της ιστορικής εγγύτητας μεταξύ των δύο ομάδων. Το αποτέλεσμα 3-0 εκπληρώνει την πρόβλεψη, διότι υπήρξε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. δύο στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή τη φορά, το ίδιο σενάριο θα παιχτεί ξανά, αν και θα εμπλακεί και η Μίλαν, η οποία θέλει να πετύχει το πρώτο της γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό θα μπορούσε να αφήσει χώρο για τους αντιπάλους τους να τον εκμεταλλευτούν.

Τα καλύτερα προγνωστικά για το Μιλάνο – PSG στο BarrièreBet

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.