Μολδαβία-Αλβανία: δωρεάν πρόβλεψη (17/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

3 Προγνωστικά Μολδαβία – Αλβανία

Η Αλβανία κερδίζει

Υπάρχουν ήδη 9 προκριματικοί για το 20 θέσεις στο Euro 2024. Η Αλβανία είναι πρώτη στον όμιλο Ε με 13 βαθμούς. Βρίσκεται σε καλό δρόμο από την αρχή των προκριματικών, με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.. Στο τον τελευταίο τους αγώνακέρδισαν την Τσεχική Δημοκρατία με 3-0.

Μολδαβίαείναι στο 4η θέση στην κατάταξη με 9 βαθμούς. Αγωνίζεται στον πάτο του πίνακα, 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αλβανία. Έχουν στο ενεργητικό τους δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Στον τελευταίο τους αγώνα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Πολωνία.

Αναφερόμενη στις εντός έδρας επιδόσεις της Μολδαβίας, πρόσθεσε 5 βαθμούς παίζοντας στην έδρα της, το οποίο αντιπροσωπεύει το 56% των συνολικών βαθμών τους στη διοργάνωση. Οι 5 τελευταίοι εντός έδρας αγώνες της Μολδαβίας περιλαμβάνουν μία νίκη, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Στον τελευταίο τους αγώνα ως οικοδεσπότες απέναντι στην Αλβανία, έχασαν.

Στις τρεις τελευταίες συναντήσεις μεταξύ της Μολδαβίας και της Αλβανίας, η Αλβανία έχει κερδίσει. Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό το αποτέλεσμα του επόμενου αγώνα να είναι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η Αλβανία σκοράρει περισσότερα από 1.5 γκολ

Καθ’ όλη τη διάρκεια των 8 αγωνιστικών της διοργάνωσης, η Μολδαβία έδειξε ότι η αμυντική της ικανότητα ήταν αρκετά καλή. Δέχθηκε 6 γκολ, δηλαδή κατά μέσο όρο 1 γκολ ανά αγώνα. Αυτό τους καθιστά τους τρίτη ομάδα στον όμιλο Ε που δέχθηκε τα λιγότερα γκολ.

Από την πλευρά της, η Αλβανία δεν είναι μόνο πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου, αλλά και η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ. Συνολικά σημείωσε 11 γκολ. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα μέσο όρο 1,8 γκολ ανά παιχνίδι.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό η Αλβανία να σημειώσει περισσότερα από ένα γκολ εναντίον της Μολδαβίας.

Η Μολδαβία αποτυγχάνει να σκοράρει

Η Αλβανία έδειξε μεγάλη αμυντική ικανότητα. Μέχρι και την όγδοη αγωνιστική, είχε πετύχει ελάχιστα γκολ. δέχθηκε 3 γκολ. Συνεπώς, δέχτηκαν κατά μέσο όρο 0,5 γκολ ανά αγώνα. Αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα του ομίλου Ε που έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ.

Εν τω μεταξύ, η Μολδαβία σκόραρε 6 γκολ συνολικά. Αυτά τα στοιχεία δίνουν κατά μέσο όρο 1 γκολ ανά παιχνίδι. Όσον αφορά τα γκολ που έχουν σημειωθεί, κατατάσσονται στην τέταρτη θέση του ομίλου τους. Αυτά τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν τις φτωχές πιθανότητες της ομάδας του Serghei Cleşcenco να σκοράρει.

Μολδαβία Αλβανία πρόβλεψη

Καλύτερες προβλέψεις Μολδαβία – Αλβανία

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Ιστορικό αγώνα Μολδαβία vs Αλβανία

  • Αλβανία 2-0 Μολδαβία (17.06.23)
  • Μολδαβία 0-4 Αλβανία (14.10.19)
  • Αλβανία 2-0 Μολδαβία (11.06.19)
  • Αλβανία 0-0 Μολδαβία (15.08.12)
  • Μολδαβία 2-3 Αλβανία (07.06.95)