Μπάγερν-Γαλατασαράι: δωρεάν πρόβλεψη (08/11) – Champions League!

Τρεις προβλέψεις για το Μπάγερν – Γαλατασαράι

Νίκη των Βαυαρών

Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια από τις φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη και στον κόσμο. Με δύο ισοπαλίες και οκτώ νίκες, είναι αήττητη στην Μπουντεσλίγκα, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και είναι πρώτη στον Α’ όμιλο.

Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε από τους Βαυαρούς να πάρουν και τους τρεις βαθμούς. Επιπλέον, οι Γερμανοί έχουν ανακηρυχθεί ως νικητές ενός πρώτο σκέλος έντονη στο Rams Park Stadyumu.

Η Μπάγερν σκοράρει περισσότερα από 3,5 γκολ

Οι Βαυαροί γίγαντες εκμεταλλεύονται το πλεονέκτημα με 38 γκολ να είναι η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Με ηγέτη τον Χάρι Κέιν, η ομάδα σκοράρει κατά μέσο όρο 3,4 γκολ ανά αγώνα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ομοίως, η επιθετική εναλλαγή των Mathys Tel, Thomas Muller, Serge Gnabry, Kingsley Coman, Leroy Sané και Jamal Musiala ήταν το κλειδί για αυτά τα αρχεία.

Αλλά αυτό δεν πρέπει να αποθαρρύνει τους αντιπάλους τους, οι οποίοι έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι ότι έχουν αυτό που χρειάζεται για να πληγώσουν τους Γερμανούς. Παίκτες όπως ο Hakim Ziyech, Dries Mertens, Wilfried Zaha και Mauro Icardi μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην αύξηση του σκορ.

Χάρι Κέιν γκολ

Τα στοιχεία του Άγγλου παίκτη είναι αντάξια του καλύτερου επιθετικού στον κόσμο σήμερα. Έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δώσει επτά ασίστ σε 14 αγώνες από την έναρξη της σεζόν 2023/24, αριθμοί που τον τοποθετούν σε πολλά βάθρα:

  • Ο πρώτος παίκτης της Μπάγερν που πετυχαίνει τρία χατ-τρικ στα πρώτα 10 παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Μπάγερν.
  • Δεύτερος παίκτης της Μπάγερν που πετυχαίνει χατ-τρικ εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
  • Τρίτος παίκτης της Μπάγερν που σημειώνει δύο χατ-τρικ σε συνεχόμενα παιχνίδια.
  • Τρίτος πρώτος σκόρερ το 2023 πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Πρόβλεψη Μπάγερν Γαλατασαράι

Καλύτερες αποδόσεις Μπάγερν – Γαλατασαράι

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Τελευταίοι αγώνες Μπάγερν – Γαλατασαράι

  • Γαλατασαράι 1-3 Bayern (24/10/2023)
  • Bayern 6-0 Galatasaray (29/07/1972)
  • Γαλατασαράι 1-1 Μπάγερν (13/09/1972)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Champions League :