Μπάγερν-Γαλατασαράι (08/11) – Champions League

Πρωταγωνιστές με 9 βαθμούς Μπάγερν θα θελήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση απόψε κερδίζοντας τη Γαλατασαράι. Ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν προς το μέρος τους, οι ειδικοί μας είναι προσεκτικοί και δεν χαρίζονται σε εκπλήξεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ακολουθούν οι απόψεις τους για τον αγώνα και οι προβλέψεις τους. Μπάγερν – Γαλατασαράι σύνθετο.

Μπάγερν – Γαλατασαράι: Προγνωστικό αγώνα

Μετά την αποτυχία απέναντι στη Λειψία στο γερμανικό Σούπερ Καπ και τον αποκλεισμό από τη Βόλφσμπουργκ στο DFB Pokal, η Μπάγερν Μονάχου βελτίωσε τις εμφανίσεις της.

Παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην κορυφή της Bundesliga λόγω της άψογης απόδοσης της Μπάγερ Λεβερκούζεν, η Μπάγερν Μονάχου βελτίωσε τις επιδόσεις της, οι Βαυαροί έχουν οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι Βαυαροί έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες και είναι πρώτοι στον Α’ όμιλο με τέλειο ρεκόρ.

Από την άφιξη του Thomas Tuchel Στον πάγκο των “κόκκινων” υπήρξε αλλαγή σε σχέση με την εποχή που ήταν υπεύθυνος της Τσέλσι. Ο Γερμανός προπονητής έχει περάσει από ένα χαμηλό, αποσυρμένο στυλ ποδοσφαίρου, όπως στην Αγγλία, σε ένα πιο φανταχτερό, έντονο, εκρηκτικό και επιθετικό στυλ, που πλέον βρίσκεται σε τευτονικό έδαφος.

Και φυσικά. Με την ύπαρξη μιας φιγούρας όπως ο Χάρι Κέιν, ο οποίος έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δώσει 7 ασίστ σε 15 αγώνες. Ο Άγγλος υποστηρίζεται καλά από τους Leroy Sané, Kingsley Coman και Jamal Musiala.

Στον πάγκο, ο Serge Gnabry, ο Thomas Müller και ο νεαρός ελπιδοφόρος Mathys Tel καλούνται συχνά, ενώ η επιστροφή του Manuel Neuer παρέχει την ασφάλεια στο τέρμα που δεν μπόρεσε να προσφέρει ο Sven Ulreich. Αυτό μπορεί να διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα της ομάδας. Σχετικά με την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Σήμερα, η Γαλατασαράι σαρώνει τον δικό της ανταγωνισμό. Βρίσκεται στην κορυφή της Super League με σχεδόν τέλειο ρεκόρ, με μόλις μία ισοπαλία και 10 νίκες. Αυτές οι νίκες περιλαμβάνουν δύο νίκες επί των αρχισκόρερ Τραμπζονσπόρ και Μπεσίκτας.

Στη διεθνή σκηνή, η ομάδα προκρίθηκε στα προκριματικά του Champions League. Η ομάδα προκρίθηκε επίσης στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο έκανε την έκπληξη με ισοπαλία με την Κοπεγχάγη και μια εκπληκτική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Ως εκ τούτου, είναι σε θέση να προκριθεί στον δεύτερο γύρο.

Δεδομένης της τρέχουσας φόρμας της τουρκικής ομάδας, μπορούμε να περιμένουμε ένα ελκυστικό παιχνίδι για 90 λεπτά. Ωστόσο, δεδομένης της τρέχουσας φόρμας των Ερυθρολεύκων, της ατομικής τους ιεραρχίας και του γεγονότος ότι κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι ως φιλοξενούμενοι, είναι απολύτως πιθανό να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Η πιθανή ενδεκάδα της Μπάγερν κόντρα στη Γαλατασαράι

Μπάγερν Μονάχου

Ο Τόμας Τούχελ χρειάζεται ένα 4-2-3-1.

Η ενδεκάδα της Μπάγερν θα αποτελείται από: Manuel Neuer, Noussair Mazraoui, Min-jae Kim, Dayot Upamecano, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Kingsley Coman, Jamal Musiala, Leroy Sané, Harry Kane.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Κέιν Κέιν: Tarek Buchmann και Matthijs de Ligt.

Galatasaray

Okan Buruk θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1.

Η ενδεκάδα της Γαλατάσαραϊ θα αποτελείται από τους: : Gunay Guvenc, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Victor Nelsson, Angelino, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Hakim Ziyech, Kerem Akturkoglu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi.

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού: Τζέιμς Μπέιτς: Tanguy Ndombélé και Fernando Muslera.

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League