Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [20/09]

Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προεπισκόπηση αγώνα

The Thomas Tuchel μπαίνει στο ματς με προβάδισμα στην Bundesliga με 10 βαθμούς. Η ομάδα του Μονάχου έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 0 ήττες. Επιπλέον, ο απολογισμός των γηπεδούχων έχει ως εξής. 11 γκολ και 4 κατά στις 4 αγωνιστικές του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι, από την άλλη, θα πάνε σε αυτό το ματς με ψηλά το κεφάλι. δέκατη τρίτη θέση στην Premier League με 6 βαθμούς. Η ομάδα με επικεφαλής τον Erik ten Hag έχει ισολογισμό 2 νίκες και 3 ήττες σε 5 παιχνίδια. Όσον αφορά τα γκολ, σημείωσαν 6 γκολ και δέχτηκαν 10.

Σε αντίθεση με την γηπεδούχο ομάδα, η ομάδα του Μάντσεστερ δεν έχει προκριθεί προς το παρόν στην Ευρώπη, αν το αφήσουμε έτσι. Η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αυτό το παιχνίδι.

Σύνθεση Μπάγερν Μονάχου vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπάγερν Μονάχου

Η ομάδα του αστέρα του Νότου θα μπει στο γήπεδο με μια 4-2-3-1.

Πλήρη μέλη : Sven Ulreich, Konrad Laimer, Dayot Upamecano, Kim Min-jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sané, Thomas Müller, Serge Gnabry και Harry Kane.

Ο σύλλογος του Μονάχου βρίσκεται στο ιατρείο. Manuel Neuer (κάταγμα κνήμης και περόνης) και Raphaël Guerreiro (τραυματισμός στη γάμπα). Επίσης, Kingsley Coman και Tarek Buchmann είναι αμφίβολοι μετά από μυϊκά προβλήματα και πόνο στους προσαγωγούς αντίστοιχα.

Οι Βαυαροί γίγαντες δεν έχουν απουσίες λόγω συσσώρευσης καρτών.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ομάδα του Erik ten Hag θα παραταχθεί για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. 4-1-2-1-2.

Στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων θα βρίσκονται οι André Onana, Sergio Reguilón, Lisandro Martínez, Victor Lindelöf, Diogo Dalot, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Marcus Rashford και Rasmus Højlund.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Κόμπι Μαϊνού (τραυματισμός στον αστράγαλο), Λουκ Σο (μυϊκός τραυματισμός) και Αντονί (ειδική άδεια). Ο Σοφιάν Αμραμπάτ και ο Μέισον Μάουντ περιμένουν επίσης την ιατρική άδεια για τον αγώνα.

Όπως και οι Βαυαροί, έτσι και η Γιουνάιτεντ δεν έχει τιμωρημένους παίκτες.