Μπάγερ Λεβερκούζεν – Καραμπάγκ: Πρόβλεψη 100% δωρεάν + Εκπλήξεις + Live streaming!

Μπάγερ Λεβερκούζεν αναλάβουν Qarabag στο Europa League. Ποια από τις δύο ομάδες θα βγει νικήτρια και ποιες είναι οι καλύτερες αποδόσεις για να στοιχηματίσετε; Αυτό το άρθρο έχει ως στόχο να απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα μέσω του Πρόβλεψη Μπάγερ Λεβερκούζεν – Καραμπάγκ ολοκληρωμένη.

Τρεις προβλέψεις Μπάγερ Λεβερκούζεν – Καραμπάγκ

Νίκη της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Ο αγώνας Μπάγερ Λεβερκούζεν – Καραμπάγκ θα καθορίσει ποιος προηγείται στον όμιλο H. Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών στη βαθμολογία. Η Μπάγερ Xabi Alonso έχουν αήττητο ρεκόρ πάνω από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Bundesliga, έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ στο Europa League δεν έχει χάσει παιχνίδι. Στον τελευταίο της αγώνα, επικράτησε της Μόλντε ως φιλοξενούμενη με δύο γκολ διαφορά.

Το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της αποτελεί επίσης πλεονέκτημα για την Μπάγερ. Στην πρώτη της ευρωπαϊκή αγωνιστική, έπαιξε στην BayArena και νίκησε 4-0 τη Χάκεν. Εν τω μεταξύ, στο εγχώριο πρωτάθλημά της, η Μπάγερ δεν έχει χάσει κανένα από τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της.

Αν και η Καραμπάγκ πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στην Premyer Liqa του Αζερμπαϊτζάν, η Μπάγερ έχει καλύτερη τεχνική χάρη στις απαιτήσεις του γερμανικού πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, η Καραϊβάρ είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας, Η έκτη διαδοχική νίκη της Die Werkself είναι επομένως ορατή.

Περισσότερα από 1,5 γκολ

Η Λεβερκούζεν είναι η πρώτη σκόρερ στον όμιλο H με έξι γκολ. Επίσης, έχει πετύχει 25 γκολ σε οκτώ αγώνες της Bundesliga, εκ των οποίων τα 12 σε τέσσερα παιχνίδια. Η επίθεσή της είναι μία από τις καλύτερες, με μέσο όρο 3,13 γκολ ανά παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, η Καραμπάγκ είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στο εγχώριο πρωτάθλημά της, με συνολικά 20. Στο Europa League έχει πετύχει μόλις δύο γκολ, αλλά ο συνολικός μέσος όρος της είναι 1,5 ανά παιχνίδι.

Με βάση αυτά τα στατιστικά στοιχεία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σημειωθούν δύο ή περισσότερα γκολ σε αυτόν τον αγώνα. Επιπλέον, αυτή η πρόβλεψη έχει επαληθευτεί στα τρία τελευταία παιχνίδια κάθε ομάδας.

Η Λεβερκούζεν ανοίγει το σκορ

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο φέτος φημίζεται η Μπάγερ Λεβερκούζεν, αυτό είναι να κερδίζει τους αντιπάλους της στο πρώτο λεπτό.

Το επιθετικό σχήμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ένα από τα καλύτερα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με μέσους όρους έως και οκτώ σουτ στο στόχο στα πρώτα 45 λεπτά. του παιχνιδιού. Έτσι είναι σίγουρο ότι θα σκοράρει πρώτη σε αυτό το ματς και θα εξασφαλίσει τους βαθμούς.

Από την αρχή της σεζόν, έχει ανοίξει το υπέρ της σκορ μέσα στα πρώτα 25 λεπτά και έχουν ήδη κερδίσει δύο διαδοχικούς αγώνες στους οποίους σκόραραν πρώτοι.

Ενδιαφέρεστε για στοιχήματα; Εδώ είναι οι καλύτερες αποδόσεις στην Unibet για τον αγώνα :

Νίκη της Μπάγερ Λεβερκούζεν 1.02
Περισσότερα από 1.5 γκολ 1.13
Το πρώτο γκολ της Λεβερκούζεν 1.22
Οι αποδόσεις μπορεί να ποικίλουν

Bayer Leverkusen vs. Qarabag : Τελευταίοι αγώνες

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των δύο συλλόγων που έρχονται αντιμέτωποι, οπότε μην το χάσετε!

Τελευταία νέα για το Europa League