Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ : Τσάμπιονς Λιγκ, Προγνωστικά και δωρεάν live στοιχήματα

The FC Barcelona προσφέρει φιλοξενία στην Σαχτάρ Ντόνετσκ αυτή την Τετάρτη. Ο αγώνας αποτελεί μέρος της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε την πρόβλεψή μας Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ.

3 Προβλέψεις Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Νίκη της Μπάρτσα

Οι “μπλαουγκράνα” έχουν πολλούς παράγοντες υπέρ τους για να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς στο Champions League. Δεν έχουν χάσει κανένα από τα 12 παιχνίδια τους φέτος, με εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επιπλέον, τείνουν να ευδοκιμούν στην έδρα τους χάρη στην οι οποίοι τρέχουν πέντε διαδοχικές νίκες εντός έδρας.. Περιμένουμε να κερδίσουν τους Ουκρανούς χωρίς προβλήματα.

Η Μπαρτσελόνα είναι η μοναδική πρωταθλήτρια του ομίλου H με έξι βαθμούς. Δεδομένου του επιπέδου των αντιπάλων της, η ομάδα από Xavi Hernandez θα πρέπει να κερδίσει άνετα. Δεν μπορεί όμως να επαναπαυτεί, καθώς η Πόρτο και η Σαχτάρ την ακολουθούν με τρεις βαθμούς έκαστη.

Από την πλευρά της, η Τόπος δεν έλειψαν τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επανήλθε από την ήττα με 3-1 από την Πόρτο με νίκη 3-2 εκτός έδρας επί της Ρόγιαλ Αμβέρσας. Ωστόσο, η Ντόνετσκ δεν έχει καλές αναμνήσεις από την τελευταία της επίσκεψη στην Καταλονία, χάνοντας με 5-2 από την Μπάρτσα του Πεπ Γκουαρντιόλα το 2011.

Η ομάδα με επικεφαλής τον Κροάτη Ντάριο Σρνα είναι τρίτη στον όμιλο Η με τρεις βαθμούς. Η Σαχτάρ έχει πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο, αλλά δεν θα είναι εύκολο να παλέψει για τη δεύτερη θέση με την Πόρτο, που έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών. Ένας βαθμός από τον επόμενο αγώνα της θα της έκανε πολύ καλό.

Περισσότερα από 1.5 γκολ

Η επιθυμία του Joan Laporta να προσθέσει ποιοτικούς επιθετικούς στην ομάδα έχει αποδώσει καρπούς. Επιπλέον, η ομάδα του Κούλε είναι η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. με έξι γκολ σε μόλις δύο παιχνίδια καθώς και η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο σύλλογος αγωνίζεται επίσης στην εγχώρια διοργάνωση, σκοράροντας 2,6 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια του. Στις τρεις τελευταίες συναντήσεις της με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχει πετύχει οκτώ γκολ.

Από την άλλη πλευρά, οι ανθρακωρύχοι έχουν επίσης ξεχωρίσει φέτος για το υψηλό τους επίπεδο μπροστά στο τέρμα. Μάλιστα, έχουν πετύχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων στο ουκρανικό πρωτάθλημα. με 20 γκολ σε 10 αγώνες.

Επομένως, είναι πολύ πιθανό αυτός ο αγώνας να είναι μια υπόθεση με πολλά γκολ, τουλάχιστον δύο ή περισσότερα.

Η γηπεδούχος ομάδα θα σκοράρει πρώτη

Η Μπαρτσελόνα συνηθίζει να ξεκινάει τα παιχνίδια από την κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Αυτή τη σεζόν, το έχει αποδείξει στα οκτώ από τα δώδεκα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει δώσει 11 αγώνες φέτος, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει σκοράρει πρώτη μόνο οκτώ φορές. Ένας καλύτερος μέσος όρος από αυτόν της Μπάρτσα.

Ωστόσο, η ιστορία δείχνει ότι στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, οι Καταλανοί ήταν αυτοί που κέρδισαν κάθε φορά.

Η Μπαρτσελόνα έχει ελαφρώς περισσότερες πιθανότητες να ανοίξει πρώτη το σκορ.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Η Unibet σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις

Νίκη της Μπαρτσελόνα 1.22
Περισσότερα από 1.5 γκολ

1.13

Η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει πρώτη 1.22
Οι αποδόσεις μπορεί να ποικίλουν

Ιστορία Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ

  • Shakhtar Donetsk 0-1 FC Barcelona (12 Απριλίου 2011).
  • FC Barcelona 5-1 Shakhtar Donetsk (6 Απριλίου 2011).
  • FC Barcelona 2-3 Shakhtar Donetsk (9 Δεκεμβρίου 2008).
  • Shakhtar Donetsk 1-2 FC Barcelona (1 Οκτωβρίου 2008).
  • Shakhtar Donetsk 2-0 FC Barcelona (7 Δεκεμβρίου 2004).