Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ: οι πιθανές ενδεκάδες και τα τελευταία νέα για το Champions League

Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ: προεπισκόπηση

Οι “κουλες” βρίσκονται στην κορυφή του Η’ ομίλου με το ιδανικό ρεκόρ των έξι βαθμών σε έξι αγώνες. Αυτό τους φέρνει τρεις βαθμούς μακριά από την Πόρτο και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσουν το νικηφόρο σερί τους αν θέλουν να τερματίσουν στην κορυφή του ομίλου.

Ενώ στην ισπανική Λίγκα, η Μπάρτσα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 24 βαθμούς από τους 30 δυνατούς. Πάνω από την ομάδα του Χάβι Ερνάντες βρίσκονται η Χιρόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον τελευταίο του αγώνα, FC Barcelona νίκησε εντός έδρας την Athletic Club με 1-0, χάρη σε γκολ του ντόπιου παίκτη Marc Guir.

Οι blaugranas μετράνε 28 γκολ πετυχαίνει και 10 δέχεται σε 12 αγώνες από την αρχή της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, η Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος, τόσο στο ουκρανικό πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ανθρακωρύχοι είναι τρίτοι στον Η’ όμιλο με τρεις βαθμούς. Οι Ουκρανοί έχουν μεγάλες πιθανότητες να προκριθούν στον επόμενο γύρο, αλλά ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος. Θα πρέπει να δώσουν μάχη με την Πόρτο για τη δεύτερη θέση για να κριθεί ποιος θα περάσει.

Στο ουκρανικό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, η Σαχκτάρ βρίσκεται επίσης στην τρίτη θέση με 21 βαθμούς. Οι Μολέδες βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη Polissya Zhytomyr και δύο πίσω από την πρωτοπόρο Kryvbas.

Οι παίκτες του Ντάριο Σρνα έχουν πετύχει 24 γκολ και έχουν δεχθεί 13 σε 11 αγώνες φέτος.

Προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί της Τσερκάσι στο τελευταίο της παιχνίδι.

Σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες, οι οποίες χρειάζονται και οι δύο τη νίκη. Από τη μία πλευρά, η Μπάρτσα θέλει να διατηρήσει τη θέση της ως μοναδική πρωτοπόρος του ομίλου. Από την άλλη, οι Ουκρανοί δεν θέλουν να αφήσουν περιθώρια στην Πόρτο χάνοντας βαθμούς σε αυτή την αγωνιστική.

Παρά ταύτα, η Μπαρτσελόνα δεν έχει να επιδείξει τίποτα, τα προγνωστικά έχουν φαβορί τους γηπεδούχους και over 1.5 γκολ.

Barcelona Shakhtar σύνθεση

Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ

FC Barcelona

Ο Xavi Hernández θα ξεκινήσει σε 4-3-3.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα θα περιλαμβάνει Marc-André ter Stegen- Joao Cancelo, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Marcos Alonso- Fermín López, Oriol Romeu, Ilkay Gündogan- Lamine Yamal, Joao Félix, Ferran Torres.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Frenkie de Jong, Jules Koundé, Pedri, Raphinha, Robert Lewandowski, Sergi Roberto.

Αναστολή : Gavi.

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Darijo Srna θα χρησιμοποιήσει έναν σχηματισμό 4-3-3.

Η σύνθεση της Σαχτάρ Ντόνετσκ θα είναι η εξής Dmytro Riznyk, Yukhym Konoplia, Valeriy Bondar, Mykola Matviyenko, Irakli Azarovi, Artem Bondarenko, Taras Stepanenko, Georgiy Sudakov, Oleksandr Zubkov, Danylo Sikan, Newerton.

Νέα για το Champions League :