Μπράιτον – Άγιαξ: δωρεάν πρόβλεψη και streaming για τον αγώνα του Europa League

3 Προγνωστικά Μπράιτον – Άγιαξ

Διπλή ευκαιρία για την Μπράιτον

Η αναμέτρηση Μπράιτον – Άγιαξ θα είναι μια διασκεδαστική μονομαχία παρά την ασυνέπεια και των δύο ομάδων. Πρόκειται για δύο ομάδες με ισορροπημένους παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται συχνά στο γήπεδο και προσπαθούν πάντα να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Πάντως, οι Γλάροι είναι το φαβορί για τη νίκη, αν και δεν έχουν κερδίσει σε πέντε παιχνίδια. Η ομάδα του Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι έχει ένα καλό επιθετική πίεση.

Ομοίως, έχει χάσει μόνο δύο εντός έδρας παιχνίδια μεταξύ της Premier League και του Europa League, καθιστώντας την ομάδα που μπορεί να θεωρηθεί ως πολύ δυνατή στην έδρα της. Σε αυτόν τον αγώνα θα μπορέσει να δείξει όλη της τη δύναμη μπροστά στο κοινό της.

Αλλού, Ajax βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού στο ολλανδικό πρωτάθλημα και έχουν περάσει οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη.

Περισσότερα από 1.5 γκολ

Αυτές οι αποδόσεις είναι αλάνθαστες. Δύο ομάδες με καλά αποτελέσματα όσον αφορά τα γκολ σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις κοντράρονται. Επιπλέον, στο Europa League, βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα. έβδομη για τα γκολ ανά παιχνίδι.

Η τοπική ομάδα έχει κατά μέσο όρο 2 γκολ, το οποίο μεταφράζεται σε τέσσερα γκολ σε δύο παιχνίδια. Επίσης, έχει πετύχει έξι γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και αν δεν κερδίζει τις μονομαχίες της, είναι παρούσα στον πίνακα των σκόρερ.

Η Μπράιτον έκανε αυτή την πρόβλεψη στο τελευταίους τέσσερις αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου έχασε με 2-1. Αξίζει επίσης να παρακολουθήσετε, τον επισκέπτη πέτυχε 15 γκολ στο γήπεδό τους μεταξύ εθνικών και διεθνών διοργανώσεων.

Και οι δύο σκοράρουν

Δύο πολύ παρόμοιες ομάδες κοντράρονται, αμφότερες θέλουν να ξεφύγουν από το αρνητικό τους σερί. Ένα άλλο στοιχείο που τις ενώνει είναι ο αριθμός των γκολ που δέχτηκαν, διότι έχουν πολύ εύθραυστες άμυνες. Μπράιτον είναι η 3η ομάδα που δέχεται τα περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Το ίδιο ισχύει και για τον Άγιαξ στην Eredivisie.

Πρόβλεψη Μπράιτον Άγιαξ

Κατάλογος αγώνων Μπράιτον – Άγιαξ

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Γλάροι κάνουν την εμφάνισή τους πρώτη εμφάνιση σε διεθνή διαγωνισμό.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις της Unibet εδώ.

Διπλή ευκαιρία για την Μπράιτον 1.47
Περισσότερα από 1.5 γκολ 1.15
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 1.22
Οι αποδόσεις μπορεί να ποικίλουν