Μπράιτον – Άγιαξ: Οι πιθανές ενδεκάδες και όλα τα τελευταία νέα για το πρωτάθλημα Ευρώπης!

Μπράιτον – Άγιαξ Προεπισκόπηση

Μπράιτον και Ajax αναμετρώνται στο American Express Community Stadium στο Falmer την 3η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Europa League. Περιμένετε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες για γκολ, καθώς οι δύο ομάδες είναι πολύ παρόμοιες.

Οι Γλάροι πηγαίνουν σε αυτό το ματς με ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν, η φόρμα των γηπεδούχων έχει πέσει.

Ο Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι έχει μια εξήγηση γι’ αυτό: η τραυματισμοί. Η εκστρατεία της Μπράιτον στο Europa League έχει επίσης επηρεαστεί από το ημερολόγιο, καθώς ο Ιταλός δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε τουλάχιστον πέντε παίκτες λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη πλευρά του γηπέδου, ο Άγιαξ συνεχίζει… μια πολύ παρόμοια κατάσταση, επειδή έχουν οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη. Έχουν τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Επιπλέον, στην εγχώρια διοργάνωση, είναι σε θέση υποβιβασμού. Η ολλανδική διοίκηση απέλυσε τον Maurice Steijn για να αποτρέψει τη μετατροπή του προβλήματος σε κρίση. Αυτή είναι μια άλλη αρνητική πτυχή της κατάστασης.

Για αυτό το ματς, Brighton θα επιδιώξει να βάλει τέλος στο σερί των ηττών της μπροστά στους οπαδούς της. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί σύμφωνα με τα προγνωστικά.

Μπράιτον Άγιαξ σύνθεση

Οι πιθανές ενδεκάδες της Μπράιτον κόντρα στον Άγιαξ

Μπράιτον

Ο Roberto de Zerbi θα ξεκινούσε με έναν σχηματισμό 4-2-3-1αλλά θα μπορούσε να στραφεί σε σχηματισμό 4-4-2.

Η ενδεκάδα θα έχει ως εξής Τζέισον Στιλ, Τζέιμς Μίλνερ, Λιούις Ντανκ, Ιγκόρ, Τζόελ Βέλτμαν, Κάρλος Μπαλεμπά, Πασκάλ Γκρος, Σιμόν Αντίνγκρα, Ζοάο Πέδρο, Καόρου Μιτόμα, Ντάνι Γουέλμπεκ.

Οι Γλάροι μετράνε έξι απουσίες λόγω τραυματισμού Danny Welbeck (τράβηγμα), Jakub Moder (χιαστός), Julio Enciso (γόνατο), Pervis Estupiñán (μυς), Tariq Lamptey (μυς), Solly March (γόνατο).

Τιμωρημένοι: κανένας.

Ajax

Ο Χέντβιγκες Μαδούρο παίζει με 4-2-3-1, αλλά θα μπορούσε να στραφεί σε 4-3-3.

Η ομάδα θα αποτελείται από Diant Ramaj- Anton Gaaei, Josip Sutalo, Jorrel Hato, Borna Sosa- Benjamin Tahirovic, Kenneth Taylor- Carlos Borges, Kristian Hlynsson, Steven Bergwijn- Brian Brobbey.

Η ολλανδική καταμέτρηση έξι τραυματίες απόντες: Amourricho van Axel Dongen (μυϊκός), Devyne Rensch (μυϊκός), Georges Mikautadze (ασθένεια), Geronimo Rulli (ώμος), Sivert Heggheim Mannsverk (πόδι), Jay Gorter (μυϊκός).

Τιμωρημένοι: κανένας.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πρωτάθλημα Europa :