Μπριζ – Λουγκάνο: δωρεάν πρόβλεψη (09/11) – Europa Conference League

ΠοδόσφαιροEuropa Conference League

Στις 9 Νοεμβρίου από τις 21:00 (ώρα Γαλλίας), το Stade Jay Breydel θα φιλοξενήσει την 4η έκδοση του Europa Conference League.e αγωνιστική στον Δ’ όμιλο της Διάσκεψης του Europa League. Η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί την Λουγκάνο. Θα θέλατε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Εδώ είναι ένα Πρόβλεψη Μπριζ – Λουγκάνο για να σας βοηθήσει.

Προβλέψεις Μπριζ – Λουγκάνο : 3 Προβλέψεις

Η Κλαμπ Μπριζ είναι αυτή τη στιγμή ηγέτης του ομίλου D στο Europa League. Οι Βέλγοι είναι αήττητοι, με 2 νίκες και μια ισοπαλία. Αυτό τους δίνει συνολικά 7 βαθμούς, με 5 γκολ που έχουν πετύχει και 2 που έχουν δεχτεί. Στο πρωτάθλημα Jupiler Pro League, η Μπριζ βρίσκεται σε διαφορετική κατάσταση. Έχασε τον τελευταίο της αγώνα πρωταθλήματος και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση.e place.

Οι Ελβετοί από το Λουγκάνο δεν είναι σε καλύτερη θέση. Είναι 3e του ομίλου του Europa League με ένα ασταθές ρεκόρ μιας ισοπαλίας, μιας νίκης και μιας ήττας. Λουγκάνο έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών με τους Bodo/Glimt, οι οποίοι προηγούνται στη διαφορά τερμάτων. Στην ελβετική Super League, η Λουγκάνο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση.e θέση, έχει 3 ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια πρωταθλήματος. Δείτε τι θα μπορούσε να συμβεί σε αυτή την πρόβλεψη Μπριζ – Λουγκάνο.

Πρόβλεψη 1: Νίκη της Μπριζ

Χωρίς δισταγμό, έχουμε φαβορί την Κλαμπ Μπριζ για να πάρει τους 3 βαθμούς και να παραμείνει στην κορυφή του Δ’ ομίλου. Οι Βέλγοι επικράτησαν με 1-3 της αντιπάλου τους την προηγούμενη φορά. Μπροστά στο κοινό τους, δεν θα δυσκολευτούν να επαναλάβουν το κατόρθωμα. Νίκη της Μπριζ είναι το ασφαλές στοίχημα.

Πρόβλεψη 2: Το γκολ του Χανς Βανάκεν

Αν θέλετε να στοιχηματίσετε στον σκόρερ, σας συμβουλεύουμε να κάνετε την επιλογή σας στο Hans Vanaken. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπριζ στο League Europa Conference. Ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη των Βέλγων στο πρώτο παιχνίδι. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, που μπορεί να προβάλλει καλά, θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ μπροστά στο κοινό αυτής της έδρας.

Πρόβλεψη 3: Περισσότερα από 1,5 γκολ και μόνο μία ομάδα σκοράρει

Αυτή η επιλογή φαίνεται ριψοκίνδυνη, αλλά αν αναλύσετε την κατάσταση, αυτή η πρόβλεψη έχει όλες τις πιθανότητες να επαληθευτεί. Η γηπεδούχος ομάδα θα επιδιώξει να να καθησυχάσει τους οπαδούς της με ένα καθαρό φύλλο αγώνα. Με δεδομένη την επιθετική της υπεροχή, η Μπριζ θα μπορούσε να σκοράρει πρώτη και στη συνέχεια να βάλει γκολ σε μια ζωντανή μεσοεπιθετική αναμέτρηση.

Σας έχουν πείσει αυτά τα στοιχήματα; Θα πειστείτε ακόμα περισσότερο όταν δείτε τις αποδόσεις στην Unibet.

Καλύτερες αποδόσεις Μπριζ – Λουγκάνο
Νίκη της Μπριζ 1.38
Ο στόχος του Hans Vanaken 4.04
Περισσότερα από 1.5 γκολ και μόνο μία ομάδα σκοράρει 2.85
Οι πιθανότητες μπορεί να αλλάξουν

Πρόβλεψη Μπριζ Λουγκάνο

Ιστορικό τελευταίων αγώνων μεταξύ Μπριζ και Λουγκάνο

Έχει διεξαχθεί μόνο ένας αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων. Μπριζ κέρδισε 1-3 στις 26 Οκτωβρίου 2023.

Νέα για τις διοργανώσεις της UEFA :