Νέο ρεκόρ για το cyborg: ο Erling Haaland συνεχίζει να πηγαίνει!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν σταματά να σκοράρει

Μετά από ένα αργό ξεκίνημα στη σεζόν, ο Ανδροειδής πέτυχε έξι γκολ σε μόλις τέσσερις αγώνες. Δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο UEFA Super Cup ή εναντίον της Νιούκαστλ.

Μετά τη συντριβή, άφησε ένα σαφές μήνυμα σε συνέντευξη Τύπου:

“Είμαι και πάλι πίσω. Είμαι ακόμα πεινασμένος. Είναι μια νέα σεζόν και είμαι έτοιμος. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά, αλλά τελειώσαμε καλά. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε και μπήκαμε στη διεθνή διακοπή μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα.

δήλωσε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο beIN Sports.

Από την άλλη πλευρά, ο Σελεστές παραμένει… στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος με 12 βαθμούς από τους 12 δυνατούς μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες, 11 γκολ που πέτυχε και μόλις δύο που δέχθηκε.

Ήταν επίσης η δεύτερη νίκη χωρίς Πεπ Γκουαρντιόλαο οποίος αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στην πλάτη. Αλλά ο Ισπανός θα επιστρέψει για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ μετά τη FIFA Day.

“Νομίζω ότι του λείπουμε. Μερικές φορές μας λείπει κι εμάς, οπότε ελπίζουμε να επιστρέψει.

δήλωσε ο Νορβηγός.

Όσον αφορά τη διαμάχη για το δεύτερο γκολ της Σίτι, ο παίκτης παραδέχεται ότι η Φούλαμ πρέπει να ήταν αναστατωμένη που το γκολ δεν ακυρώθηκε. Ο Άκε σκόραρε με το κεφάλι και ο Ακάντζι, που ήταν οφσάιντ, εμπόδισε την όραση του τερματοφύλακα και προσπάθησε να ακουμπήσει την μπάλα.

“Νομίζω ότι ήταν οφσάιντ. Αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτούς, μετά από αυτό θα ήμουν κι εγώ θυμωμένος. Πρέπει να είναι ένα φρικτό συναίσθημα γι’ αυτούς,

δήλωσε ο Σκανδιναβός.

Η Juanma Lillo μίλησε για τον Erling Haaland

Ο προσωρινός στρατηγικός σύμβουλος της Sky Blues μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του. Είπε Οι ικανότητες του Erling πέρα από το να σκοράρει γκολ.

“Έδωσε μια ασίστ. Δεν είναι μόνο το να σκοράρεις γκολ. Είμαι επίσης πιο εντυπωσιασμένος από πολλά άλλα ρεκόρ, όχι μόνο από τη θέση του στον πίνακα των σκόρερ. Πάντα έβλεπα την ευφυΐα του και τα στατιστικά του για τα γκολ,

είπε.

Ο Λίλο είπε ότι ο Έρλινγκ ήταν “πολύ καλός” στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, καθώς συνέβαλε στα περισσότερα γκολ με τις στημένες φάσεις και την κίνησή του στο γήπεδο.

Ο Νορβηγός επιθετικός πέτυχε 36 γκολ την περασμένη σεζόν μόνο στην Premier League, Ήταν επίσης πρώτος σκόρερ στο Champions League.

“Αυτό το παιδί γεννήθηκε σκοράροντας γκολ και θα συνεχίσει να σκοράρει γκολ σε όλη του τη ζωή. Δεν θα ήταν έκπληξη αν είχε τα ίδια νούμερα με πέρυσι, αλλά δεν πειράζει αν δεν τα καταφέρει.

δήλωσε ο Ισπανός.

Το δεύτερο γκολ του Νορβηγού εναντίον της Νιούκαστλ σημειώθηκε από το σημείο του πέναλτι. Ο παίκτης ανέλαβε την ευθύνη για την εκτέλεση του πέναλτι και πάλι, αφού είχε χάσει ένα εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ..

Ο ίδιος ο TD παρατήρησε ότι ήξερε ότι ο Haaland θα έπαιρνε ξανά το πέναλτι :

“Πρώτα απ’ όλα, ο Erling Haaland είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα εκτελούσε το πέναλτι. Έχει εκτελέσει πολλά πέναλτι. Αν είχαμε άλλο ένα πέναλτι στο ίδιο παιχνίδι που έχασε, θα το εκτελούσε. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει κερδίσει το δικαίωμα να το εκτελέσει,

είπε.

Τα στατιστικά του Haaland από τον αγώνα

Ο ανδροειδής έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 90 λεπτά και ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα με βαθμολογία 9,7 σύμφωνα με το FotMob. Ο ρόλος του Χάαλαντ ήταν πολύ σημαντικός σε αυτό το ματς, καθώς συνέβαλε στην επίθεση όχι μόνο με την σκοράροντας γκολαλλά και δίνοντας αποφασιστικές πάσες και υποστηρίζοντας την επίθεση και την άμυνα.

Στην επίθεση, άφησε τα ακόλουθα νούμερα: “Ο Μπόιντεν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας:

  • Τρία γκολ.
  • Μία ασίστ.
  • 67% επιτυχημένες πάσες.
  • Δύο ευκαιρίες δημιουργήθηκαν.
  • Τέσσερα σουτ.
  • 17 επαφές στη ζώνη επίθεσης.

Στην άμυνα:

  • Δύο εκκαθαρίσεις.
  • Δύο διαχωριστικά κεφαλής.
  • Μία ανάκτηση.
  • Διαπράχθηκε φάουλ.