Ντόρτμουντ-Νιούκαστλ: πιθανές ενδεκάδες (07/11) – Τσάμπιονς Λιγκ!

Προγνωστικά Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ

Ντόρτμουντ και Νιούκαστλ μόλις έπαιξαν την πρώτη τους μονομαχία στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι Γερμανοί έφυγαν με μια οριακή νίκη και μοιράστηκαν τη δεύτερη θέση στον F όμιλο με τις “καρακάξες”.

Οι δύο ομάδες έχουν τέσσερις βαθμούς και γι’ αυτό αυτή η μονομαχία είναι τόσο σημαντική. Ο νικητής θα πάρει το προβάδισμα και θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση. Ο ηττημένος, από την άλλη, κινδυνεύει να ξεπεραστεί από τη Μίλαν και να χάσει την ευκαιρία να παραμείνει στη μεγαλύτερη διοργάνωση συλλόγων της Ευρώπης.

Η Ντόρτμουντ πηγαίνει σε αυτό το ματς με την ήττα στο κεφάλι. Έχασε με 4-0 από την Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι της Bundesliga. Η διαφορά μεταξύ της γερμανικής ομάδας και των συλλόγων από το Μόναχο και το Λεβερκούζεν διευρύνεται επομένως.

Η Νιούκαστλ είχε μια εκπληκτική σεζόν. Η ομάδα έχει εκπλήξει με εμφανίσεις που δεν έχει δει για πολύ καιρό. Είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας και έχει κερδίσει τους Gunners. Απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Ως εκ τούτου, αναμένουμε ότι το σκορ θα παραμείνει υψηλό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι “καρακάξες” έχουν σκοράρει σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους, ενώ η Ντόρτμουντ έχει πετύχει τέσσερα γκολ στις τρεις τελευταίες εξόδους της.

Ποιος θα κερδίσει αυτό το σημαντικό παιχνίδι του Champions League ?

Ντόρτμουντ Newcastle παιχνίδια

Συνθέσεις Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ

Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ θα παίξει με σχηματισμό 4-2-3-1.

Εδώ είναι η επίσημη XI της: G. Kobel, M. Hummels, N. Schlotterbeck, J. Ryerson, S. Ozcan, M. Sabitzer, D. Malen, M. Reus, J. Brandt, N. Fullkrug

Απόντες λόγω τραυματισμού: Julien Duranville

Newcastle

Η Νιούκαστλ θα παίξει με έναν κλασικό σχηματισμό 4-3-3.

Εδώ είναι οι παίκτες της αρχικής ενδεκάδας: N. Pope, D. Burn, J. Lascelles, F. Schar, K. Trippier, Joelinton, S. Longstaff, B. Guimaraes, A. Gordon, C. Wilson, M. Almiron

Τραυματισμοί: Χάβι Μανκίγιο, Ματ Τάργκετ, Σβεν Μπότμαν, Τζέικομπ Μέρφι, Χάρβεϊ Μπαρνς, Έλιοτ Άντερσον, Αλεξάντερ Ίσακ

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Champions League :