Ολλανδία – Ιρλανδία : Σύνθεση ομάδας (18/11) – Προκριματικά Euro

The Netherlands παίζουν για το μέλλον τους στα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι στην Ιρλανδία. Οι δύο ομάδες συναντώνται σήμερα στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Euro του επόμενου καλοκαιριού στη Γερμανία. Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ compos Ολλανδία – Ιρλανδία.

Ολλανδία – Ιρλανδία: Προγνωστικό αγώνα

Η γηπεδούχος ομάδα προέρχεται από ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα για την όγδοη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Κέρδισαν με την πιο μικρή διαφορά, κάτι που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Οι Έλληνες και οι Ιρλανδοί έχουν πολύ παρόμοια στοιχεία αυτή τη στιγμή: τον ίδιο αριθμό βαθμών με τους Έλληνες. τέσσερις νίκες και τρεις ήττες, μία παραπάνω από τους Ολλανδούς.

Επιπλέον, η Ελλάδα έχει διαφορά τερμάτων +6 μετά από αυτόν τον αγώνα. Αυτό υποδηλώνει ένα καλό επίπεδο επίθεσης και μια καλή άμυνα, την οποία οι Ολλανδοί κατάφεραν να παρακάμψουν.

Ωστόσο, το μοναδικό γκολ του αγώνα προήλθε από πέναλτι. Ήδη από το 28ο λεπτό, η Ολλανδία είχε μια ευκαιρία όταν ο Wout Weghorst εκτελέστηκε με φάουλ. Όμως ο τερματοφύλακας Οδυσσέας Βλαχοδήμος μάντεψε σωστά την κατεύθυνση της μπάλας..

Η δεύτερη ευκαιρία ήρθε όταν φαινόταν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο. Ο Ευάγγελος Παυλίδης ανέτρεψε τον Ντένζελ Ντάμφρις στο 89ο λεπτό, γεγονός που οδήγησε σε πέναλτι. Το VAR επιβεβαιώνει το πέναλτι. Ο Virgil van Dijk έγινε ο ήρωας του αγώνα στο 93ο λεπτό για τους Ολλανδούς, οι οποίοι πήραν τους τρεις βαθμούς στην έδρα τους.

Η Ιρλανδία αναδύεται από ένα συντριπτική νίκη επί του Γιβραλτάρτον πιο αδύναμο αντίπαλο στον όμιλο Β. Οι Imps δεν κατάφεραν να κερδίσουν στον αγωνιστικό χώρο. Οι Imps όχι μόνο δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρώτη τους νίκη ή ισοπαλία σε αυτά τα προκριματικά, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν και το πρώτο τους γκολ, δίνοντάς τους μια διαφορά τερμάτων της τάξης του -21.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν αυτό το μομέντουμ για να κερδίσουν με 0-4. Το Γιβραλτάρ δεν εμφανίστηκε σχεδόν καθόλου, καθώς οι Ιρλανδοί κυριάρχησαν στο παιχνίδι με 74%, έχοντας συνολικά 27 σουτ και 12 σουτ στο τέρμα. Τα Minnows κατάφεραν μόλις τέσσερα σουτ συνολικά.

Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Evan Fergusonμε ασίστ του Matt Doherty, στο όγδοο λεπτό. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Michael Johnston έκανε το ίδιο, επιτρέποντας στην Ιρλανδία να πάει στην ανάπαυλα με προβάδισμα 0-2.

Ο Doherty είχε άλλη μια στιγμή δόξας, αυτή τη φορά μπαίνοντας στον πίνακα των σκόρερ στο 60ο λεπτό με ασίστ του Jamie McGrath. Τέλος, στο 80ο λεπτό ο το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης ήρθε από άλλη μια ασίστ του McGrathαυτή τη φορά από τον Callum Robinson.

Παρά τα καλά νέα αυτής της νίκης για τους Ιρλανδούς, δεν είναι σημαντική. Η Ιρλανδία όχι μόνο έχει κερδίσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια της απέναντι στο Γιβραλτάρ, αλλά και έχει συγκεντρώσει νίκες και ήττες. Με αυτόν τον αγώνα 21 γκολ πετυχαίνουν και μηδέν γκολ δέχονται..

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, οι τουλίπες είναι οι πιο πιθανές να κερδίσουν.

Πιθανή σύνθεση Ολλανδία – Ιρλανδία

Ολλανδία

Ο Ρόναλντ Κούμαν θα επιλέξει σχηματισμό 3-4-3.

Τακτικοί παίκτες Bart Verbruggen- Nathan Aké, Virgil van Dijk, Lutsharel Geertruida- Quilindschy Hartman, Tijani Reijnders, Mats Wieffer, Denzel Dumfries- Steven Bergwijn, Wout Weghorst, Xavi Simons.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Matthijs de Ligt.

Ιρλανδία

Ο Στίβεν Κένι θα επιλέξει σχηματισμό 4-3-3.

Τακτικοί παίκτες Gavin Bazunu, Ryan Manning, Liam Scales, Shane Duffy, Matt Doherty, Jamie McGrath, Josh Cullen, Jason Knight, Michael Johnston, Evan Ferguson, Chiedozie Ogbene.

Απόντες λόγω τραυματισμού: William Smallbone.