Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά, ζωντανό σκορ – Europa League [26/10]

Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τους τελευταίους νικητές του Europa Conference League Γουέστ Χαμ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη στην Ελλάδα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε το Προγνωστικά Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ.

Πρόβλεψη Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ

Νίκη του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την αγγλική Γουέστ Χαμ την 3η αγωνιστική του Europa League. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο δύο φορές, και τις δύο φορές στο Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης 1965-1966. Αυτή τη φορά, τα αποτελέσματα ήταν υπέρ της Γουέστ Χαμ, με μία νίκη και μία ισοπαλία.

Σήμερα, οι δύο ομάδες δεν φαίνεται να βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει επτά αγώνες στη Super League 1 και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα με έξι νίκες και μία ισοπαλία, με 19 βαθμούς. Είναι η μόνη ομάδα που παρέμεινε αήττητη μέχρι σήμερα.

Η Γουέστ Χαμ δεν είναι πολύ ψηλά φέτος. Με εννέα παιχνίδια που έχει παίξει στην Premier League, έχει αποκτήσει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, δηλ. 14 βαθμοί και το διατηρεί στην ένατη θέση.

Στα τελευταία 10 παιχνίδια τους, οι Έλληνες πηγαίνουν σε αυτό το ματς με επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα από την Ολλανδία. Φράιμπουργκ, Γερμανία για την πρώτη ημέρα του Europa League. Η Γουέστ Χαμ χωρίζεται σε έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το πρώτο γκολ

Οι Έλληνες διατήρησαν ένα πολύ υψηλό επίπεδο παιχνιδιού, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Μέχρι στιγμής στη Super League 1, έχουν ανεβάσει το παιχνίδι τους σε πολύ υψηλό επίπεδο. με 3,1 γκολ ανά αγώνα το οποίο έρχεται να προστεθεί στον υψηλό αριθμό γκολ που δέχεται η Γουέστ Χαμ ανά παιχνίδι (1,8).

Στο Europa League, έχουν περάσει μόλις δύο αγωνιστικές και είναι σαφές ότι η Γουέστ Χαμ τα έχει πάει καλύτερα και στις δύο, με τον Ολυμπιακό να χτίζει προβάδισμα 1,5 βαθμού. μέσος όρος 2,5 γκολ που δέχτηκε ανά παιχνίδι. Η Γουέστ Χαμ, ωστόσο, έχει μέσο όρο 1,0 γκολ που δέχεται.

Ο Ολυμπιακός έχει και άλλα ατού στο μανίκι του. Ο μέσος όρος κατοχής μπάλας είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν της Αγγλίας με 63,0%. Τα σφυριά είναι λίγο πάνω από το μισό με 38,0%. Επιπλέον, οι Έλληνες έχουν κάνει πέντε παιχνίδια χωρίς να δεχτούν γκολ, ενώ η Γουέστ Χαμ έχει δεχτεί 7 φορές. από εννέα.

Δύο ή περισσότεροι στόχοι

Μεταξύ Ολυμπιακού και Γουέστ Χαμ, οι Έλληνες είναι αυτοί που πετυχαίνουν τα περισσότερα γκολ. Έχουν κατά μέσο όρο 3,1 γκολ ανά παιχνίδι γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ρεκόρ τους, με ένα ματς με περισσότερα από δύο γκολ από αυτούς να είναι πιο συχνό. Οι Άγγλοι, από την πλευρά τους, έχουν επίσης ένα καλό ποσοστό επιτυχίας με μέσο όρο 1,8 γκολ.

Ωστόσο, αυτό που θέτει τη Γουέστ Χαμ σε μειονεκτική θέση είναι το γεγονός ότι δεν διαθέτει καλή άμυνα. Όμως, μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει ήδη δεχτεί πέντε γκολ, το οποίο δίνει στους Άγγλους μια ευκαιρία. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα υπάρξουν δύο ή περισσότερα γκολ.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στον αγώνα; Εδώ είναι οι αποδόσεις της Unibet

Νίκη του Ολυμπιακού 3.67
Ο Ολυμπιακός πετυχαίνει το πρώτο γκολ 2.35
Δύο ή περισσότερα γκολ 1.37
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Τελευταία παιχνίδια Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ

  • Ολυμπιακός 2-2 Γουέστ Χαμ (01/12/1965)
  • Γουέστ Χαμ 4-0 Ολυμπιακός (24/11/1965)

Όλα τα τελευταία νέα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο