Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Σύνθεση ομάδας, καλύτεροι παίκτες + τραυματίες και τιμωρημένοι!

Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την Πέμπτη, Γουέστ Χαμ σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του Europa League. Και οι δύο ομάδες θα θελήσουν να παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες τους. Εδώ, σύμφωνα με τους ειδικούς μας, είναι ένα σκαρίφημα της πιθανής ενδεκάδας του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ.

Προγνωστικά Ολυμπιακός-Δυτική Χαμ

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη απέναντι στην TSC Backa Topola της Σερβίας. Οι Έλληνες άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με κεφαλιά του Γιώργος Μασούρας και μια βοήθεια από τον Daniel Podence.

Τα υπόλοιπα γκολ σημειώθηκαν στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 57ο λεπτό, Ο Ποντένσε και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή τη φορά στο φινάλε, και μια ασίστ από τον Κωνσταντίνος Φορτούνης.

Ωστόσο, οι Έλληνες δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους. Στο 63ο λεπτό, ο Ifet Dakovac σκόραρε από πάσα του Sasa Jovanovic. Από εκεί και πέρα, οι Σέρβοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό. Ήταν ο Μίτος Πάντοβιτς στο 90ο λεπτό, με ασίστ του Νεμάνια Στόιτς, που πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Η διακοπή δεν τους άφησε σε τόσο καλή θέση, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στον πρώτο όμιλο. Η Γουέστ Χαμ, εν τω μεταξύ, έπαιζε την ένατη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Αντιμετώπισε την Aston Villa, με ένα κακό αποτέλεσμα για τα σφυριά. Έχασαν με 4-1.

Douglas Luiz πέτυχε γκολ από απόσταση στο 30ο λεπτό από πάσα του Όλι Γουάτκινς, και στη συνέχεια άλλο ένα στο δεύτερο ημίχρονο, στο 52ο λεπτό, από το σημείο του πέναλτι. Το μοναδικό γκολ της Γουέστ Χαμ προήλθε από Jarrod Bowen με ασίστ του Edson Álvarez στο 56ο λεπτό.

Η Άστον Βίλα κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Το ποσοστό τους της κατοχής της μπάλας ήταν 58%. και 15 σουτ.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις, ο Ολυμπιακός έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον αγώνα.

Πιθανές ενδεκάδες Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ

Ολυμπιακός

Ο Ντιέγκο Μαρτίνες θα επιλέξει σχηματισμό 4-2-3-1.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κουίνι, Τζάκσον Πορόζο, Παναγιώτης Ρέτσος, Ροδινέι, Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά, Σαντιάγκο Χεζέ, Ντανιέλ Ποντένσε, Κωνσταντίνος Φορτούνης, Γιώργος Μασούρας, Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Θανάσης Ανδρούτσος, Doron Leidner, Nicolas Freire, Omar Richards, Vicente Iborra.

Γουέστ Χαμ

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα επιλέξει έναν σχηματισμό 4-2-3-1.

Η αρχική 11άδα θα έχει ως εξής Αλφόνς Αρεολά, Έμερσον, Ναγιέφ Αγκουέρντ, Κουρτ Ζουμά, Βλαντιμίρ Κουφάλ, Τζέιμς Γουόρντ-Πρόουζ, Έντσον Αλβάρεζ, Λούκας Πακέτα, Τόμας Σούτσεκ, Τζάροντ Μπόουεν, Μιχαήλ Αντόνιο.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Aaron Cresswell, Ben Johnson.