Ουαλία-Τουρκία: δωρεάν πρόβλεψη (21/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

3 προγνωστικά Ουαλία – Τουρκία

Διπλή ευκαιρία για την Τουρκία

Η εθνική ομάδα της Τουρκίας πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι με την πρόκριση για το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο τσεπάκι της. Είναι πρώτη στον όμιλό της με 16 βαθμούς μετά από 9 παιχνίδια. Έχουν ρεκόρ πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με στατιστικά στοιχεία 13 γκολ και 6 γκολ παθητικό. Πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι έχοντας κερδίσει τη Γερμανία σε ένα διεθνές φιλικό.

Από την πλευρά τους, η ουαλική ομάδα εξακολουθεί να έχει πιθανότητες να τερματίσει δεύτερη στον όμιλο και να προκριθεί. Βρίσκονται στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς. Έχει ρεκόρ τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με στατιστικά στοιχεία 9 γκολ και 9 γκολ παθητικό. Την τελευταία αγωνιστική, έφερε ισοπαλία εκτός έδρας με την Αρμενία.

Το ρεκόρ μεταξύ τους τα τελευταία έξι χρόνια είναι μικτό. Υπάρχουν μία νίκη ανά ομάδα, καμία ισοπαλία. Πρώτο παιχνίδι, Τουρκία κέρδισε πειστικά στην έδρα της με δύο γκολ μηδέν. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, φαβορί του αγώνα είναι η φιλοξενούμενη ομάδα.

Over 2.5 γκολ συνολικά

Σύμφωνα με τα στατιστικά των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στα πλέι οφ, υπάρχουν 38% πιθανότητα ότι ο αγώνας θα τελειώσει με περισσότερα από 2,5 γκολ στον πίνακα των σκόρερ.

Ο μέσος όρος της Ουαλίας είναι μόνο 1,3 γκολ σε αυτά τα πλέι οφ, ενώ οι Τούρκοι σκοράρουν κατά μέσο όρο 1,6 γκολ. Μπορούμε να περιμένουμε έναν αγώνα με πολλά περισσότερα γκολ.

Η Ουαλία ανοίγει το σκορ

Παρά το γεγονός ότι η Τουρκία είναι φαβορί για να πάρει και τους τρεις βαθμούς, Η Ουαλία πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ της στο πρώτο ημίχρονο. Οι εταιρείες στοιχημάτων τους έχουν ως φαβορί για να σκοράρουν πρώτοι.

Οι Βρετανοί τείνουν να σκοράρουν μεταξύ 15 και 35 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν περισσότερα από τα μισά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ουαλία Τουρκία συμβουλές

Καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος Ουαλία – Τουρκία

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Ουαλία – Τουρκία Ιστορία

  • Τουρκία 2-0 Ουαλία (19.06.23)
  • Τουρκία 0-2 Ουαλία (16.06.21)
  • Τουρκία 6-4 Ουαλία (20.08.97)
  • Ουαλία 0-0 Τουρκία (14.12.96)
  • Τουρκία 0-1 Ουαλία (25.03.81)

Τελευταία νέα από τις ομάδες

Όλα τα τελευταία νέα του Euro 2024 :