Ουαλία – Τουρκία: Σύνθεση ομάδας (21/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Το Wales καλώς ήρθατε στη γη τους Turkey με στόχο την πρόκριση στο επόμενο Euro. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη και θα επιδιώξουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ακολουθεί μια επισκόπηση του για την αναμέτρηση Ουαλία – Τουρκία.

Ουαλία – Τουρκία

Η βρετανική ομάδα πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι με πιθανότητες πρόκρισης στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι τρίτη στον πίνακα με 11 βαθμούς και βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης. Δύο βαθμούς πίσω από την Κροατία. Μια νίκη θα ήταν ζωτικής σημασίας για την Ουαλία και θα πίεζε τους Κροάτες, οι οποίοι παίζουν για τη ζωή τους στην έδρα τους.

Η Τουρκία, εν τω μεταξύ, έχει ήδη προκριθεί για το τουρνουά του 2024. Έρχονται με ένα καλή σειρά αγώνων πρόσφατα. Κέρδισαν τη Γερμανία εκτός έδρας σε ένα διεθνές φιλικό με τρία γκολ έναντι δύο. Έχουν καθιερωθεί ως μια σταθερή ομάδα και τίποτα δεν μπορεί να τους απομακρύνει από την κορυφή του ομίλου.

Η άμεση αντιπαράθεση είναι ισότιμη. Μοιράζονται μια νίκη ανά πλευρά τα τελευταία 6 χρόνια. Το πρώτο παιχνίδι έληξε με μια ηχηρή νίκη των Τούρκων στην έδρα τους. Περιμένουμε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, με την Ουαλία να θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες-κλειδιά της γηπεδούχου ομάδας είναι Χάρι Γουίλσον και Daniel James. Αυτοί οι δύο παίκτες είναι οι πιο ανισόρροποι στην ομάδα, και οι πιθανότητες να σκοράρουν περνούν από τα πόδια τους. Παράλληλα, η δουλειά των Μπρουκς και Αμπαντού στη μεσαία γραμμή θα είναι σημαντική. Η Ουαλία χρειάζεται σταθερές εμφανίσεις από τα αστέρια της.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες που πρέπει να προσέξετε στην εθνική ομάδα της Τουρκίας είναι οι εξής. Kahveci και Ayhan. Ο Τούρκος Νο10 θα είναι το κλειδί του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας του, ενώ ο Αϊχάν θα είναι το βασικό αμυντικό τείχος στην τουρκική μεσαία γραμμή. Παράλληλα, σημαντική θα είναι και η συμβολή του Γιαζιτζί στην επίθεση.

Σύνθεση Ουαλία – Τουρκία

Ουαλία

Robert Page με 4-4-2.

Η αρχική ενδεκάδα της Ουαλίας θα είναι η εξής: Ward, Rodon, Mepham, Davies, Williams, Roberts, Ampadu, Brooks, James, Wilson, Moore.

Τουρκία

Vincenzo Montella με σχηματισμό 4-3-3.

Η αρχική ενδεκάδα της Τουρκίας θα είναι η εξής: Ο Τζέφρι Μέρκελ θα έχει την εξής σύνθεση: Α: Bayindir, Celik, Kabak, Bardakci, Kadioglu, Yuksek, Akbaba, Ayhan, Yazici, Kahveci, Yildiz.

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024